Bewust Twente » Nieuwsbrief » Lente

In deze nieuwsbrief:

- Lentefoto

Francine van Rossem ontmoet Agnes Leeftink, een estafette interview

- Nieuw bij Bewust Twente

- Agenda overzicht met opnieuw inspirerende activiteiten van onze leden

Francine van Rossem

Francine van Rossem
ontmoet
Agnes Leeftink
en
vertelt

.........

een estafette interview

Agnes Leeftink

Agnes en Leo Leeftink beheren Woha-li, een minicamping in Twekkelo, waar je in tipi’s kunt verblijven. Zij hebben naast de camping ook een verkoop van tipi’s, die ze grotendeels zelf opbouwen.  Ik interview Agnes.

 

Als ik aan kom rijden komt Agnes net terug van een wandeling met de hond. De plek biedt een mooie mix van leven in en met de natuur enerzijds en de gemakken van de stad anderzijds. Nieuwe  bezoekers schrikken soms van het industrieterrein waar ze langs rijden als ze van de snelweg komen, maar als zij aankomen op de camping is alles weer goed.

Op de camping is ook nog een verrassend winkeltje waarin Agnes allerlei dingen verkoopt van anderen die creatief bezig zijn en van haar zelf.

Agnes wordt geïnspireerd door de natuur en natuurvolken en de schoonheid van Moeder Aarde. Bewustzijn betekent voor haar: leven in het Nu en in verbinding staan met gelijkgestemden.

Haar droom is om Woha-li te begeleiden naar een groene beleefcamping, een plek waar wordt onthaast en in harmonie kan worden genoten. Het stukje aarde dat zij heeft ontvangen wil ze goed verzorgen en er een klein paradijs scheppen.

Ze leert andere mensen in workshops zalf en muziekinstrumenten maken. Op al deze manieren draagt zij haar inspiratie over op anderen.

Meer weten over Agnes en Leo Leeftink en minicamping Woha-li in Twekkelo?

Kijk op: www.woha-li.nl

 
Nieuw bij Bewust Twente

 

In de afgelopen maanden hebben nieuwe leden zich aangesloten bij Bewust Twente.
We zetten ze graag even voor je op een rijtje:

Simone Busscher en Petra ter Keurs, Geesteren
Knap Kind

Scholing in persoonsvorming
Knap Kind staat voor persoonlijke groei in het onderwijs (voor kinderen, ouders & leerkrachten). We begeleiden bij identiteitsontwikkeling. Ontdekken wie je bent, is voor iedereen belangrijk, of je nu vóór de klas staat, in de klas zit of als ouder je kind begeleidt
(Lees meer)

Nicole Gort, Oldenzaal
Kom thuis bij jezelf

Yoga en Mindfulness
Wil je leren om stress de baas te blijven en meer ontspanning in je leven ervaren? In de praktische Mindfulness training oefen je bewust de aandacht op het huidige moment te richten in plaats van denken over gisteren of piekeren over morgen.
(Lees meer)

Margreet Ubels, Hengelo
Acupunctuur Twente


Chinese geneeswijze
Als je lichaam uit balans is, heeft dat invloed op alle aspecten in je leven. Met mijn jarenlange kennis van de Chinese geneeswijze help ik je met het herstellen van balans en harmonie in je leven.
Ik werk onder andere met acupunctuur, cupping, guasha en Chinese kruiden
(Lees meer)

Ekoplaza, Enschede

 

Ekoplaza staat voor biologisch
We zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak.
(Lees meer)

Ananda Wensing, Haaksbergen
New Earth Circle


Inspiratie, Creatie en Transformatie…
Op de flow van het leven zelf….Zoals de pluisjes zich uiteindelijk mogen nestelen in de aarde om op te mogen groeien tot de prachtige zonnige bloemen die ze zijn, mogen ze ons leven verrijken met hun krachten en energieën. Zo geldt dat ook voor ons als mensen. 
(Lees meer)

Marjolein van Eck, Hengelo
Persephone


Mind-Body Therapie en Sjamaan 
Methodieken in de Mind-Body Therapie zijn magne-tiseren, Hakomi gesprekstherapie, cranio sacraal therapie, healing touch, Numerologie, traumawerk (EMDR), Vocie Dialogue en mediumwerk.
(lees meer)

Vertwentz, Borne


Biologisch AGF en Twentse Streekproducten
Meestal blijft het bij een goed voornemen: Ik ga gezonder eten. Wij zorgen en bezorgen graag dit goede voornemen “wekelijks een krat smaakvol en gezond”.  Kwaliteit begint bij goede grond. Dit levert veel smaakvoller groenten & fruit op. Probeer het eens en proef het verschil. Bovendien krijg je dan geen ongewenste ‘troep’ binnen.
(lees meer)

Zuuver, Buurse

Ambachtelijke slagerij
Wij slachten wij onze kippen en kalkoenen zelf, volgens een traditionele methodiek die heerlijk smaakvol, mals vlees oplevert. Na het slachten laten we het vlees nog een dag of aantal dagen besterven, dan vormen er spontaan speciale enzymen in het vlees. Daarmee krijgt de smaak van het vlees nog eens een flinke boost.
(lees meer)

HeartofArt Gallery, Ootmarsum


Spirituele galerie met blije kunst
De galerie is een ontmoetingsplek met aandacht en een luisteren oor en een veelvoud aan beelden, humorvolle producten, kunst, boeken en leuke hebbedingen.  Op de bovenverdieping worden allerlei activiteiten georganiseerd.
(lees meer)

          Agenda overzicht van Bewust Twente          

Wim Velthuis Enschede

2 DAAGSE workshop quantum touch level I
ZA 06 jul | 09.00-17.00

Enschede | Wim Velthuis
Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 Quantum Touch Level I Workshop in Enschede.Belevenisavond Quantum Touch op vrijdag 24 mei 2019 om 20.00 uur (gratis) in Ruimte voor Balans, Potsweg 15 b, Enschede . Vooraf aanmelden:
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Gezond Zwanger
MA 08 jul | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Hoe word je gezond zwanger en hoe kan je je zwangerschap zo goed mogelijk ondersteunen met natuurlijke middelen? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
Lees verder →

Aimée F. Doudart de la Grée Rancy, Frankrijk

ZANGWEEK: zing jezelf de zomer in en laat je verrassen door jouw stem!
ZO 14 jul | 17.00-10.00

Rancy, Frankrijk | Aimée F. Doudart de la Grée
ZANGWEEK in Frankrijk. Genieten van de zomer in de Bourgogne, je stem ontdekken en beleven zowel in klank, speeltuin voor de stem, als in eenvoudige liederen. Zingen met je hele lijf, zonder oordeel, vrij en voor iedereen! Samen zingen maakt blij!
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 aug | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
De overgang gaat over meer dan alleen hormonen... ben jij op zoek naar een natuurlijke ondersteuning? Maak tijdens deze avond kennis met Natuurtherapie bij overgangsklachten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Hoog sensitiviteit
MA 16 sep | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Prikkels, prikkelgevoeligheid en overprikkeling... het lijkt een levensopgave voor de hoog sensitieve persoon! Tijdens deze avond gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag, kom je ook?
Lees verder →

Wim Velthuis Borne

Jaarcursus Intuitieve Ontwikkeling
WO 18 sep | 19.30-22.00

Borne | Wim Velthuis
Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Ingrid NijhuisCursusdata 2019: 18 september, 9 oktober, 6 november, 11 december 2020: 15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei en 10 juniCursusprijs € 330,00, 2 termijnen mogelijk
Lees verder →

Bewust Twente
info@bewusttwente.nl
www.bewusttwente.nl

Facebook Bewust Twente