Bewust Twente » Nieuwsbrief » Dankbaarheid

De maandelijkse nieuwsbrief van Bewust Twente zit weer in je mailbox. Ken je ons netwerk al goed? Bezoek je wel eens activiteiten van onze leden, of ben je misschien al een trouwe klant? 
We zijn er trots op dat we zo'n breed aanbod kunnen tonen van al die interessante en bewuste activiteiten die in Twente plaatsvinden.
En we blijven groeien in ledenaantal, dus onze website wordt nog meer DE plaats waar je een groot aanbod aan holistische gezondheidszorg, duurzame / biologische producten en persoonlijke ontwikkeling / coaching in Twente kunt vinden.

Ben jij zo'n bewuste ondernemer die in onze doelgroep past en ben je nog geen lid? Kijk dan eens op www.bewusttwente.nl bij: Ik ben professional .

Veel leesplezier in deze nieuwsbrief en tot ziens op een van de activiteiten.

Gonny Dubbink
Netwerkcoördinator

In deze nieuwsbrief:

  • Wil je kennismaken met het model van de 4 natuurkwaliteiten? Kom naar de thema-ochtend Bewust Twente op Hoeve Springendal in Ootmarsum op vrijdag 12 mei van 9:30 - 11:30 uur
  • Dagelijks oefenen van dankbaarheid. Waarvoor ben jij dankbaar?
  • In verbinding zijn of je juist afgescheiden voelen. Hoe zit dat?
  • Agenda overzicht met inspirerende activiteiten voor de komende tijd.
 
Kennismaken met de 4 natuurkwaliteiten: Warm, Koud, Droog en Vocht.
 

Op de thema-ochtend van Bewust Twente op vrijdag 12 mei van 9:30 - 11:30 uur spreek Esra Tjemkes over het model van de 4 natuurkwaliteiten. Het model biedt een systeem waarin dynamische processen beschreven kunnen worden. 

We zijn deze ochtend te gast op Hoeve Springendal, Bunninkhuisweg 3, Hezingen (Ootmarsum).

Natuurtherapie Esra Tjemkes is een praktijk voor natuurgeneeskunde en animal assisted interventions. Esra biedt therapie met behulp van voeding, kruiden, bachbloesems, massage en dieren aan en ze geeft verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waarbij het contact met de natuur steeds centraal staat.

Voor meer informatie en aanmelding klik op de agenda.

Dagelijks oefenen van dankbaarheid. Waarvoor ben jij dankbaar?

 

In 2009 liep Clara Welhuis-Wiefferink de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella in Spanje. Ze schreef er een boek over en vertelt in haar blog over Dankbaarheid. Haar dankbaarheidsgevoel kwam als vanzelf in haar wandelritme omhoog. Dat is wat wandelen doet, schrijft ze. Lees Clara's verhaal hier. Misschien herken je het.

In verbinding zijn of je juist afgescheiden voelen. Hoe zit dat?

Je ziel komt naar de aarde om hier een menselijke ervaring te hebben, schrijft Henrike Schotman. Als we bezig gaan met persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling, dan ervaren we soms de verbondenheid met het AL, met onvoorwaardelijke liefde. Maar soms voelen we dat niet. Hoe zit dat?
Lees het hele artikel van Henrike hier

          Agenda overzicht van Bewust Twente          

Antoinette Wibbelink-Oosterwijk Enschede

Dagworkshop 'Zeggen hoe het voor mij is'
ZA 04 apr | 09.30-16.30

Enschede | Antoinette Wibbelink-Oosterwijk
Met behulp van de vier basisstappen van Verbindend Communiceren leer je zeggen, wat voor jou belangrijk is. Daardoor is de kans groot, dat anderen open blijven luisteren, ook als je hen feedback geeft of het niet met elkaar eens bent.
Lees verder →

Mahatma Revier Amersfoort

Event 'Laat je rugzak los'
ZA 18 apr | 10.17-10.17

Amersfoort | Mahatma Revier
Heb jij ook zo’n stemmetje in je dat zegt dat je niet goed bent zoals je bent? Dat heeft invloed op je hele leven. Gelukkig hoef je er niet oud mee te worden. Maak het event Laat je Rugzak los, mee waardoor dat kan veranderen. Dan ga je genieten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Hengelo (overijssel)

Dieren als assistent
VR 01 mei | 14.00-15.00

Hengelo (overijssel) | Esra Tjemkes
Dieren kunnen ons op veel manieren helpen onze gezondheid te verbeteren. Maak kennis met dit prachtige vakgebied tijdens deze workshop.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Forest Bathing Twente
ZO 21 jun | 13.00-16.00

Enschede | Esra Tjemkes
Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Forest Bathing Twente
ZO 20 sep | 13.00-16.00

Enschede | Esra Tjemkes
Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Forest Bathing Twente
ZO 13 dec | 13.00-16.00

Enschede | Esra Tjemkes
Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.
Lees verder →

Bewust Twente
info@bewusttwente.nl
www.bewusttwente.nl

Facebook Bewust Twente