Bewust Twente » Nieuwsbrief » Dankbaarheid

De maandelijkse nieuwsbrief van Bewust Twente zit weer in je mailbox. Ken je ons netwerk al goed? Bezoek je wel eens activiteiten van onze leden, of ben je misschien al een trouwe klant? 
We zijn er trots op dat we zo'n breed aanbod kunnen tonen van al die interessante en bewuste activiteiten die in Twente plaatsvinden.
En we blijven groeien in ledenaantal, dus onze website wordt nog meer DE plaats waar je een groot aanbod aan holistische gezondheidszorg, duurzame / biologische producten en persoonlijke ontwikkeling / coaching in Twente kunt vinden.

Ben jij zo'n bewuste ondernemer die in onze doelgroep past en ben je nog geen lid? Kijk dan eens op www.bewusttwente.nl bij: Ik ben professional .

Veel leesplezier in deze nieuwsbrief en tot ziens op een van de activiteiten.

Gonny Dubbink
Netwerkcoördinator

In deze nieuwsbrief:

  • Wil je kennismaken met het model van de 4 natuurkwaliteiten? Kom naar de thema-ochtend Bewust Twente op Hoeve Springendal in Ootmarsum op vrijdag 12 mei van 9:30 - 11:30 uur
  • Dagelijks oefenen van dankbaarheid. Waarvoor ben jij dankbaar?
  • In verbinding zijn of je juist afgescheiden voelen. Hoe zit dat?
  • Agenda overzicht met inspirerende activiteiten voor de komende tijd.
 
Kennismaken met de 4 natuurkwaliteiten: Warm, Koud, Droog en Vocht.
 

Op de thema-ochtend van Bewust Twente op vrijdag 12 mei van 9:30 - 11:30 uur spreek Esra Tjemkes over het model van de 4 natuurkwaliteiten. Het model biedt een systeem waarin dynamische processen beschreven kunnen worden. 

We zijn deze ochtend te gast op Hoeve Springendal, Bunninkhuisweg 3, Hezingen (Ootmarsum).

Natuurtherapie Esra Tjemkes is een praktijk voor natuurgeneeskunde en animal assisted interventions. Esra biedt therapie met behulp van voeding, kruiden, bachbloesems, massage en dieren aan en ze geeft verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waarbij het contact met de natuur steeds centraal staat.

Voor meer informatie en aanmelding klik op de agenda.

Dagelijks oefenen van dankbaarheid. Waarvoor ben jij dankbaar?

 

In 2009 liep Clara Welhuis-Wiefferink de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella in Spanje. Ze schreef er een boek over en vertelt in haar blog over Dankbaarheid. Haar dankbaarheidsgevoel kwam als vanzelf in haar wandelritme omhoog. Dat is wat wandelen doet, schrijft ze. Lees Clara's verhaal hier. Misschien herken je het.

In verbinding zijn of je juist afgescheiden voelen. Hoe zit dat?

Je ziel komt naar de aarde om hier een menselijke ervaring te hebben, schrijft Henrike Schotman. Als we bezig gaan met persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling, dan ervaren we soms de verbondenheid met het AL, met onvoorwaardelijke liefde. Maar soms voelen we dat niet. Hoe zit dat?
Lees het hele artikel van Henrike hier

          Agenda overzicht van Bewust Twente          

Wim Velthuis Enschede

2 DAAGSE workshop quantum touch level I
ZA 06 jul | 09.00-17.00

Enschede | Wim Velthuis
Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 Quantum Touch Level I Workshop in Enschede.Belevenisavond Quantum Touch op vrijdag 24 mei 2019 om 20.00 uur (gratis) in Ruimte voor Balans, Potsweg 15 b, Enschede . Vooraf aanmelden:
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Gezond Zwanger
MA 08 jul | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Hoe word je gezond zwanger en hoe kan je je zwangerschap zo goed mogelijk ondersteunen met natuurlijke middelen? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
Lees verder →

Aimée F. Doudart de la Grée Rancy, Frankrijk

ZANGWEEK: zing jezelf de zomer in en laat je verrassen door jouw stem!
ZO 14 jul | 17.00-10.00

Rancy, Frankrijk | Aimée F. Doudart de la Grée
ZANGWEEK in Frankrijk. Genieten van de zomer in de Bourgogne, je stem ontdekken en beleven zowel in klank, speeltuin voor de stem, als in eenvoudige liederen. Zingen met je hele lijf, zonder oordeel, vrij en voor iedereen! Samen zingen maakt blij!
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 aug | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
De overgang gaat over meer dan alleen hormonen... ben jij op zoek naar een natuurlijke ondersteuning? Maak tijdens deze avond kennis met Natuurtherapie bij overgangsklachten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Hoog sensitiviteit
MA 16 sep | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Prikkels, prikkelgevoeligheid en overprikkeling... het lijkt een levensopgave voor de hoog sensitieve persoon! Tijdens deze avond gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag, kom je ook?
Lees verder →

Wim Velthuis Borne

Jaarcursus Intuitieve Ontwikkeling
WO 18 sep | 19.30-22.00

Borne | Wim Velthuis
Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Ingrid NijhuisCursusdata 2019: 18 september, 9 oktober, 6 november, 11 december 2020: 15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei en 10 juniCursusprijs € 330,00, 2 termijnen mogelijk
Lees verder →

Bewust Twente
info@bewusttwente.nl
www.bewusttwente.nl

Facebook Bewust Twente