Bewust Twente » Nieuwsbrief » Agenda, dauw en krassen op je ziel

We hebben allemaal zo onze overtuigingen en soms is dat een oorzaak van ongelukkig voelen. Lees er meer over in de blog Krassen op je ziel van Emil Mangelsdorf.

De agenda met veel interessante activiteiten vind je aan het einde van deze nieuwsbrief. 

We beginnen met een paar foto's van dauw in het Haaksbergerveen.

Hartelijke groet,
Gonny Dubbink
coördinator Bewust Twente

In de dauw der kleine dingen

vindt het hart zijn morgen

en wordt verfrist

                                                Kahlil Gibran

Blog van Emil Mangelsdorf: Krassen op je ziel

Veel mensen komen in mijn praktijk omdat ze steeds opnieuw tegen eenzelfde probleem aanlopen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld dat ze ruzie hebben met bijna iedereen: met hun chef, maar ook met de buurman, met een schoonzus en met een vriendin, terwijl ze van zichzelf vinden dat ze niets verkeerd doen..... Of het gaat erom dat ze steeds opnieuw in tijdnood zitten, nog zóveel moeten doen en maar niets uit handen krijgen..... Of ze doen volgens familieleden alles maar fout, ongeacht wat ze bedenken..... Of.....

Heb jij ook zo'n probleem? Iets waar je continu tegen aanloopt, zonder dat je snapt wat er aan de hand is?
Dan is er een grote kans dat je in jouw verleden moet zoeken. De echte oorzaak heeft namelijk meestal met jouw overtuigingen te maken. Het gaat om gedachten en gedragingen die in het verleden zinvol waren, die uiteindelijk een automatisme werden, maar die in het leven van vandaag helaas niet meer werken. Integendeel, sommige oude gedachten en gedragingen zitten alleen maar in de weg.

Wij zijn bijna allemaal opgevoed door ouders (of verzorgers) die wel hun uiterste best deden, maar ook allemaal maar 'gewone' mensen waren/ zijn. Gewone mensen met zo hun eigen problemen en eigenaardigheden. Daar kun je als kind niets aan doen. 

Lees deze blog van Emil Mangelsdorf hier verder

 

 

Emil Mangelsdorf

psychosociaal therapeut
aurafotograaf

www.mangelsdorf.nl

           Agenda overzicht van Bewust Twente      

Wim Velthuis Enschede

2 DAAGSE workshop quantum touch level I
ZA 06 jul | 09.00-17.00

Enschede | Wim Velthuis
Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 Quantum Touch Level I Workshop in Enschede.Belevenisavond Quantum Touch op vrijdag 24 mei 2019 om 20.00 uur (gratis) in Ruimte voor Balans, Potsweg 15 b, Enschede . Vooraf aanmelden:
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Gezond Zwanger
MA 08 jul | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Hoe word je gezond zwanger en hoe kan je je zwangerschap zo goed mogelijk ondersteunen met natuurlijke middelen? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
Lees verder →

Aimée F. Doudart de la Grée Rancy, Frankrijk

ZANGWEEK: zing jezelf de zomer in en laat je verrassen door jouw stem!
ZO 14 jul | 17.00-10.00

Rancy, Frankrijk | Aimée F. Doudart de la Grée
ZANGWEEK in Frankrijk. Genieten van de zomer in de Bourgogne, je stem ontdekken en beleven zowel in klank, speeltuin voor de stem, als in eenvoudige liederen. Zingen met je hele lijf, zonder oordeel, vrij en voor iedereen! Samen zingen maakt blij!
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 aug | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
De overgang gaat over meer dan alleen hormonen... ben jij op zoek naar een natuurlijke ondersteuning? Maak tijdens deze avond kennis met Natuurtherapie bij overgangsklachten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Hoog sensitiviteit
MA 16 sep | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Prikkels, prikkelgevoeligheid en overprikkeling... het lijkt een levensopgave voor de hoog sensitieve persoon! Tijdens deze avond gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag, kom je ook?
Lees verder →

Wim Velthuis Borne

Jaarcursus Intuitieve Ontwikkeling
WO 18 sep | 19.30-22.00

Borne | Wim Velthuis
Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Ingrid NijhuisCursusdata 2019: 18 september, 9 oktober, 6 november, 11 december 2020: 15 januari, 12 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei en 10 juniCursusprijs € 330,00, 2 termijnen mogelijk
Lees verder →

Bewust Twente
info@bewusttwente.nl
www.bewusttwente.nl

Facebook Bewust Twente