Forest Bathing Twente
ZO 13 december | 13.00-16.00 uur | Enschede

35,00 | incl thee en iets lekkers


Heb jij behoefte aan rust om je heen? Zou je graag eens goed willen doorademen en de frisse lucht vanuit je longen tot in de puntjes van je tenen willen laten doorstromen? Of zoek je verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken?

Dan is een middag bosbaden je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit de wandeling dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bosbad besteden we extra aandacht aan de zomer. Hierbij komen onderwerpen zoals bezinning, rust en structuur in het leven aan bod.

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers.

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website. Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Lutterzand

7545 EG Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!