Thema avond: Hoog sensitiviteit
MA 16 september | 19.30-21.30 uur | Enschede

10,00 | per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.


Ben jij op zoek naar een manier om je prikkel-barrière te versterken? Zou je willen ontdekken welke voeding beter bij je past als je hoog sensitief bent? Of wil je uberhaupt eens weten wat hoog sensitiviteit is en hoe je het bij jezelf en anderen kunt herkennen?

Dan is deze thema avond waarschijnlijk een goede investering! Want op deze avond zet ik de hoog sensitieve persoon in the spotlight (figuurlijk gesproken dan). We gaan het hebben over prikkels, prikkelgevoelige organen en overprikkeling. Ik laat je kennis maken met het model van de 4 natuurkwaliteiten, waaruit we nieuwe inzichten kunnen opdoen. En op deze avond mag je gaan proeven en ervaren. Ik breng o.a. kruiden, Bach bloesems en mijn dierlijke assistente mee voor het praktische gedeelte van de avond.

Ben je al benieuwd? Reserveer dan alvast een stoel!

Voor meer informatie neem gerust contact op en lees de pagina op mijn website.

Let op! De locatie staat nog niet vast, omdat ik tegen die tijd met de praktijk verhuisd moet zijn. De avond zal in ieder geval in of in de omgeving van Enschede georganiseerd worden. Als je je aanmeld zal ik je uiteraard tzt informeren over de locatie. Je kunt ook op de website op de hoogte blijven.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Natuurtherapie

Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes