03mrt 2024
Tantramassage Dag voor paren

Massage from the Heart
Enschede

Op deze dag voor liefdespartners, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner. Ook gelegenheidspartners zijn welkom.

Verplaatst naar Zondag 5:mei 2024

Op deze dag voor liefdespartners, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner. 

Na een voorstelrondje en opwarmoefeningen, doen we wat speelse Tantrische oefeningen om elkaar beter te leren kennen en een partnermeditatie om dieper te verbinden.

Arnoud en zijn geliefde Debby geven een uitgebreide demo van de Kashmierse Tantramassage. Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage uitwisselen.

De Kashmierse Tantramassage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen. 

Informatie

03 mrt 2024 t/m 05 mei 2024
11.00 - 17.00
195,00 Prijs per stel
Minimaal 12 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Bewustzijnscentrum Sadhana
De Klomp 120-101
7511 DJ Enschede

Contact

Tantramassage Dag voor paren