Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart

Massage from the Heart
Enschede

Zit je niet lekker in je vel? Ben je vaak vermoeid? Heb je pijnklachten? Zit je (te) veel in je hoofd? Of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen? Dan is Holistische Massage bij Massage From The Heart echt iets voor jou!

Wat is Holistische Massage?

Bij Holistische Massage zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden met elkaar en interventies op lichamelijk gebied hebben ook effect op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Mijn doel als Holistisch Massagetherapeut is jou als cliënt te helpen je lichaam te ‘bewonen’ en je (meer) gewaar te kunnen zijn van wat daar aanwezig is. Daarnaast help ik je om je te bewegen naar een - voor jou - wenselijkere manier van zijn. Met bijvoorbeeld minder pijn, meer rust, meer levendigheid, meer kracht, meer flexibiliteit.

Massage from the Heart staat voor meditatieve aandacht, vakbekwaamheid en zorg voor de cliënt. Massages en behandelingen worden gegeven vanuit het hart, met als uitgangspunt de mogelijkheden van jou als cliënt, waarbij jouw grenzen worden gerespecteerd. Er wordt niet op jouw lichaam gemasseerd maar met jou als heel persoon in overeenstemming met de holistische visie. 

Holistische Massage is gericht op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Onverwerkte emoties, stress, problemen en zorgen uiten zich vaak in lichamelijke klachten zoals een pijnlijke rug, stijve nek, hoofdpijn, buikpijn, stijve spieren etc. Deze klachten zijn vaak een signaal dat lichaam en geest uit balans zijn.

 

 

Over Massage from the Heart

Sinds 2003 na een burnout en een grote omslag in mijn leven ben ik op het spirituele pad gekomen. Meditaite en Tantra brachten mij bij wie ik werkelijk ben en gaven min inzicht in wat ik in dit leven te doen heb. Zo kwam ik tot de conclusie dat een kantoorbaan niet meer bij me paste. Na een vierjarige opleiding als Holistische Massagetherapeut ben ik gestart met mijn eigen pratijk in Enschede. Veel trainingen, na en bijscholingen later heb ik nu een goed lopende Praktijk voor Holistische Massage in het centrum van de stad. Daarnaast geef ik diverse Tantramassage workshops en trainingen onder naam tantramassagetraining


Massage from the Heart

Arnoud Colenbrander

Lipperkerkstraat 334
7533 AL Enschede

Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart