Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01dec 2023
Webinar Omgaan met stress

Kompas naar een energieker leven
Online

Hoe om te gaan met stress en stress te verminderen, benaderd vanuit de Polyvagaaltheorie, de wetenschap van veiligheid en verbinding.

Wanneer

Vrijdag 1 december 2023 van 20.00-21.30 uur

Waarover

Het webinar gaat over stress waarbij stress benaderd wordt vanuit de Polyvagaaltheorie, ook wel de wetenschap van veiligheid en verbinding genoemd en welke inzicht geeft in de werking van jouw zenuwstelsel, de verbinding tussen lichaam en brein.

Stress

Voor ons lichaam is stress, stress en maakt het niet uit of het bijvoorbeeld werk-, financiële, gezondheids- of relatiestress is. Ons lichaam kent het verschil niet. Stress = stress en zorgt voor vele lichamelijke, mentale en emotionele klachten en op termijn zelfs voor vele chronische aandoeningen. In dit webinar ga ik vertellen hoe kennis over en inzicht in de manier waarop jouw autonome zenuwstelsel werkt, zorgt voor stressvermindering en meer welzijn op allerlei gebied. Stressvermindering gaat in de eerste plaats over hoe we met onszelf omgaan maar ook hoe we met elkaar, de ander en omgeving omgaan. De eerste stap om stress te verminderen begint van binnenuit, vanuit ons voelen.

Waar en hoe

Het webinar vindt plaats via Teams en ik vraag hiervoor een kleine bijdrage van €11. Je ontvangt van mij de link om deel te nemen wanneer ik je bestelling heb ontvangen.

Ik kijk er naar uit je online te ontmoeten op 1 december as.

Informatie

01 dec 2023
20.00 - 21.30
11,00

Waar?

Online
Getfertweg
7512 BA Online

Contact

Webinar Omgaan met stress