Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28aug 2022
Bomen Wijsheid Bosbad

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom tijdens een middag bosbaden lichamelijk en geestelijk in beweging.

Bomen hebben altijd een bijzondere rol gespeeld in het leven van de mens. Ze zijn zelfs essentieel voor ons overleven! Naast de zuurstof die ze ons geven, dragen ze ook veel wijsheid in zich op sociaal, emotioneel en spiritueel vlak. Door in contact te komen met een boom kan jij die wijsheid opdoen. 

Graag neem ik je mee tijdens deze wandeling, waar je de tijd en ruimte krijgt om met veel verschillende bomen in contact te komen. Al wandelend door het open Arboretum in Enschede, nodig ik je uit voor verschillende oefeningen die je bewustzijn prikkelen. 

Je versterkt dan de verbinding met de natuur, en zo ook met jezelf. Je krijgt de kans om je innerlijke stem te laten spreken. Jij mag ook jouw innerlijke wijsheid delen. Extra diepgang in de bewustwording kan je vinden vanuit de interactie met mijn co-therapeuten (mijn honden). Zij laten versterkt zien wat er zich bij jou van binnen afspeelt.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. 

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website of Facebookpagina.

Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail of whatsapp.

Informatie

28 aug 2022
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Arboretum

7545 EG Enschede

Contact

Bomen Wijsheid Bosbad