Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19jun 2022
Zomer Forest Bathing

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom tijdens een middag bosbaden lichamelijk en geestelijk in beweging.

Zoek jij verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken? Heb jij behoefte aan rust om je heen, om zo naar je innerlijke stem te kunnen luisteren? En wil je zowel geestelijk als lichamelijk in beweging zijn?

Dan is een bosbad je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit dit bosbad dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bosbad besteden we aandacht aan de zomer. In de zomer bruist alles van energie. Planten groeien volop, insecten vliegen om je oren en wij mensen zijn graag buiten in het zonnetje. De zomer staat in het teken van actie. Maar waarvoor kom jij in actie? En hoe hou jij de balans tussen actie en rust? Bij oa deze vragen staan wij stil tijdens dit bosbad.

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers.

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website. Of stuur een berichtje via de mail of app.

Informatie

19 jun 2022
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Twekkelo

7545 EG Enschede

Contact

Zomer Forest Bathing