10dec 2021
Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Petra Jongschaap
Enschede

Een transformerend weekend voor jezelf, vol met persoonlijke en spirituele groei. Heb je behoefte aan liefdevolle, persoonlijke begeleiding? Wil je echt de diepte in met jezelf? Ga met me mee op reis en leer krachtige tools afgestemd op deze tijd!

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Tijdens deze prachtige driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Mahatma is de nieuwetijdsenergie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. We zijn het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid. 

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

Ben jij er klaar voor om een begin te maken met het terugclaimen van jouw geboorterecht en meesterschap? Meld je dan nu aan via mijn website petrajongschaap. Voor info: ocacademy. 

Liefs Petra

Mahatma Trainer & Coach

Informatie

10 dec 2021 t/m 12 dec 2021
10.00 - 10.00
297,00 Inclusief lunch, werkboek en certificaat

Waar?

Yogacentrum Enschede
Lijsterstraat 11
7523 ER Enschede

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner