08aug 2021
Innerlijke ontdekkingsreis in de natuur: Vind ruimte en richting voor jezelf, je dromen en verlangens

Colinda Overklift
Enschede, Haaksbergen, Buurse

Een “Innerlijke ontdekkingsreis” in de natuur:  Ruimte maken en richting vinden voor jezelf en jouw dromen en verlangens.

Ben je graag in de natuur? Houd je van wandelen? En verlang je naar meer ruimte voor jezelf en jouw dromen en verlangens? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan een "Innerlijke ontdekkingsreis".

Hoe gaat het in z’n werk?

Met een klein groepje maken we een wandeling in de natuur in de omgeving van Enschede, Haaksbergen, Buurse. Tijdens onze wandelreis nodig ik je graag uit om mee te doen aan enkele begeleide oefeningen. Ik werk veel met healing, reading en systemisch werk. Het sjamanisme heeft ondertussen ook mijn interesse gewekt. Dit zul je waarschijnlijk wel terugvinden in de oefeningen.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Wil je mee op deze “Innerlijke ontdekkingsreis”? Heb je vragen? Stel ze gerust!

Je kunt je per mail aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt. Omdat het een nieuwe activiteit is, bied ik deze graag aan tegen een vrijwillige bijdrage.

Wanneer je je hebt opgegeven stuur ik je informatie toe over de precieze plek en tijdsduur. Verder kan het handig zijn om iets mee te nemen om op te zitten, en jouw kleding af te stemmen op het weer.

Ik hoop je te zien op 8 augustus. 

Tot ziens!

Colinda Overklift

 

 

 

 

Informatie

08 aug 2021 | Exacte informatie over tijdsduur en plaats volgt na aanmelding
10.00 - 12.00
0,00 Op basis van vrijwillige bijdrage
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?Enschede, Haaksbergen, Buurse

Innerlijke ontdekkingsreis in de natuur: Vind ruimte en richting voor jezelf, je dromen en verlangens