04jul 2021
Online Mega Transformatie Training Licht

Spirit Coaching
Thuis achter je pc

Tijdens de training ga ik je gedurende 6 maanden begeleiden naar het leven zoals het voor jou is bedoeld. Je krijgt innerlijke rust en die eeuwige honger in jou en dat diepe verlangen, dat aldoor weer zijn of haar koppie op steekt, neemt de benen.

Ga nu jouw licht en waarheid leven.
Want het is echt tijd om te shinen.

Tijdens de Online Mega Transformatie Training Licht ga ik je op een diep niveau uitdagen en wakker schudden. Het ego zal tegen gaan sputteren, maar zal uiteindelijk het onderspit delven. En dan komt die stralende smile op je snoet en ga je shinen.

Je gaat signalen krijgen en herkennen en je gaat ze nog volgen ook, waardoor het leven gaat stromen op een weergaloze manier. Soms als een wilde rivier met kolkende golven en soms als een kabbelend beekje, waar je heerlijk tot rust kan komen.Jij stroomt mee met die rivier, omdat je weet dat het goed is en dat je geleid wordt. Jij gaat die missie leven!

De Online Mega Transformatie Training Licht  is een training van zes maanden, die  zes verschillende Online Power Trainingen bevat, ieder met een eigen thema.

Tijdens iedere Online Power Training ga je op allerlei manieren aan de slag met het betreffende thema. Uiteraard hebben alle thema's ook met elkaar te maken. De looptijd per Online Power Training is ongeveer een maand.

Je bent hier op aarde om je missie te leven.
Om te zijn wie je Echt bent, met al je licht, liefde en kwaliteiten. En om die kwaliteiten in de wereld te zetten.

Informatie

04 jul 2021 t/m 17 dec 2021 | Je ontvangt na je aanmelding alle gegevens via je e-mail
0.00 - 0.00
690,00 Kijk op onze site voor de vroegboekkorting; t/m 30 juni voor maar € 599

Waar?

Thuis achter je pc

Thuis achter je pc

Contact

Online Mega Transformatie Training Licht