Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05jun 2021
Workshop kennismaken met NLP

REMiND Coaching en Training
Online via Zoom

Kennismaking met NLP, workshop via Zoom

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over het opmerken van patronen. 

In NLP zijn we dus niet zozeer geïnteresseerd in inhoud als wel in proces. 

Zelfs slimme mensen realiseren zich vaak niet dat communicatie uit zoveel meer bestaat dan alleen interacties tussen elkaar. Communicatie bestaat niet alleen uit woorden, het zit in je geest en lichaam. Je innerlijke leven: je mindset, houding en gevoelens. 

Sommige wijze sprekers zeggen: "beheer je innerlijke wereld, zodat de uiterlijke werkt". Anderen zeggen: "slecht gedrag en onvervulde doelen komen voort uit een gebrek aan kwalitatieve communicatie." 

Hoe krijg je wat je wilt? Vaker wel dan niet is dit een interessante overgang voor ons om te maken, omdat de meesten van ons tijdens gesprekken gefixeerd zijn op woorden: "Wat zegt deze persoon, wat betekent het en wat zal ik in ruil daarvoor zeggen?" De eerste stap is om let op het proces van uw interactie met anderen - luister naar het formulier, bekijk het formulier, voel het formulier en raak niet betrokken bij de inhoud. 

NLP is een systeem voor het begrijpen en gebruiken van de communicatie die er ECHT toe doet. Non-verbale communicatie beheersen en een communicatiemaster worden! Laten we de lege plekken NU invullen.

Informatie

05 jun 2021
11.00 - 13.00
25,00 De Zoomlink ontvang je na opgave

Waar?

Online via Zoom

Online via Zoom

Contact

Workshop kennismaken met NLP