online verdiepingsgroep Verbindend Communiceren
ZA 23 januari | 10.00-12.30 uur | Online via Zoom

23 januari 2021 t/m 26 juni 2021 | 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei en 26 juni 2021
25,00 | tussen de € 25 en € 13,- per keer, betaling per seizoen.


Ben je bekend met Verbindend, Geweldloos of Compassievol Communiceren (naar Marshall Rosenberg) en wil je - in een veilige groep - zijn methodiek leren toepassen in de praktijk en nieuwe oefenstof aangereikt krijgen? Dat kan éénmaal per maand online.
De groep is bedoeld voor mensen, die een introductie-cursus Geweldloze of Verbindende Communicatie hebben gevolgd of een boek over Verbindend of Geweldloos Communiceren hebben gelezen.
Er is ruimte om eigen situaties in te brengen en te exploreren m.b.v. de methodiek van Marshall Rosenberg. Ook zal ik steeds een oefenvorm of thema voorbereiden. We kunnen online in kleine groepjes werken (in zg. Break-out rooms).Na afloop mail ik meestal een aandachtspunt of een oefening ter voorbereiding op de volgende keer. Max. 10 deelnemers.Opzet van de ochtend: Na een kort moment van bij jezelf zijn, inventariseer ik jullie wensen en kom ik met een (of meerdere) werkvorm(en) en indeling. Aan het einde is er een evaluatierondje. We werken via Zoom, van 10 tot 12.30 uur, (met een korte pauze). Je krijgt t.z.t. de uitnodingslink toegemaild.
De prijs voor deze oefenochtenden (6 keer) ligt tussen de € 25 en € 13,- per keer. Ik zou het fijn vinden, als je het bedrag kiest, dat past bij de waarde, die je ontvangt en bij je budget. Ik verstuur één factuur per seizoen.
Zie verder mijn website voor meer informatie over deelname, betaling en aanmelding.
swibbelinktrainingen/agenda/

Informatie + Aanmelden » Wibbelink Training Scholing en Coaching | Antoinette Wibbelink-Oosterwijk

wibbelinktrainingen.nlOnline via Zoom

Antoinette Wibbelink-Oosterwijk
+31 53 5721473/06-519 322 65
info AT wibbelinktrainingen DOT nl

Meer agenda van Wibbelink Training Scholing en Coaching

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!