31okt 2021
Halloween Bosbad

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Het halloween bosbad staat in het teken van leven en dood. We vieren het leven en eren de dood. Het belooft een forest bathing met veel diepgang te worden.

Zoek jij verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken? Heb jij behoefte aan rust om je heen, om zo naar je innerlijke stem te kunnen luisteren? En wil je zowel geestelijk als lichamelijk in beweging zijn?

Dan is een bosbad je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit dit bosbad dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bijzondere bosbad staat in het teken van Halloween. Halloween is eigenlijk het feest van oudjaar binnen de Keltische kalender. In de Keltische geschiedenis is dit het feest van de oogst en ook voor het eren van de doden. Deze wandeling staat daarom in het teken van de waarde van het leven en de visie op de dood. Om vooral ook je innerlijke stem te laten spreken, gaan we in de nacht wandelen.

Startlocatie wordt gegeven bij aanmelding.

Voor meer informatie, volg de link naar de website of neem contact op.

Informatie

31 okt 2021
19.00 - 22.00
35,00 incl thee en iets lekkers

Waar?

Usselerrietweg

7545 EG Enschede

Contact

Halloween Bosbad