Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20jun 2021
Zomer Forest Bathing

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.

Zoek jij verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken? Heb jij behoefte aan rust om je heen, om zo naar je innerlijke stem te kunnen luisteren? En wil je zowel geestelijk als lichamelijk in beweging zijn?

Dan is een bosbad je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit dit bosbad dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bosbad besteden we aandacht aan de zomer. In de zomer bruist alles van energie. Planten groeien volop, insecten vliegen om je oren en wij mensen zijn graag buiten in het zonnetje. De zomer staat in het teken van actie. Maar waar kom jij voor in actie? En hoe hou jij de balans tussen actie en rust? Bij oa deze vragen staan wij stil tijdens dit bosbad.

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers.

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website. Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail.

Informatie

20 jun 2021
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers

Waar?

Twekkelo

7545 EG Enschede

Contact

Zomer Forest Bathing