Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

SAMEN - Relatie cyclus
ZA 26 september | 11.00-16.00 uur | Enschede

26 september 2020 t/m 12 december 2020 | In totaal 7 bijeenkomsten van 11 tot 17 uur om de 2 weken op zaterdag in Enschede
595,00 | Gratis intakegesprek. Tarief inclusief een privésessie.


SAMEN

Voor iedereen die wil werken aan betere relaties, individueel of samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf. 
Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is niet eenvoudig. 
Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk. 

In totaal kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Tussen de 7 tweewekelijkse bijeenkomsten door is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relafeer. Hiermee scheppen we een goede bedding om gedurende ruim drie te werken aan je relaties en alles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat is dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.

Gratis open middag op 5 september 13 uur in De Melkweg in Enschede. Opgave verplicht ivm corona.

Informatie + Aanmelden » Roots and Wings Opstellingenwerk | Tosho Kooimans samen met Hans Planje

www.roots-and-wings.nl
Bekijk Facebook event

Centrum Ruimte voor Balans
Potsweg 15 B
7523 CA Enschede

Tosho Kooimans samen met Hans Planje
0643741939
info AT roots-and-wings DOT nl

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!