Netwerkwandeling op de heide - Bewust Twente
ZO 16 augustus | 10.00-12.00 uur | Twente

7,50 incl. 21% BTW


Hiermee nodig ik alle leden en potentiële leden van het Bewust Netwerk uit voor een netwerkwandeling in het mooie Twente!

 

Samen gaan we een wandeling van ongeveer 4 km maken, waarbij er volop ruimte is voor verbinding. Verbinding met de natuur, verbinding met jezelf en verbinding met de ander. Gedurende de wandeling begeleid ik jullie bij enkele korte bewustwordings oefeningen en lopen we ook een stukje in stilte. Door samen in beweging en in stilte te zijn, ontstaat er een volledig andere sfeer voor contact. Een sfeer van harmonie, veiligheid en vrijheid. Daarnaast zullen we uiteraard ook gewoon gezellig kletsend met elkaar kennismaken of opnieuw de verbinding met elkaar versterken. Gesprekken gaan vloeiend als we niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk in beweging zijn! Als afsluiting drinken we gezamenlijk een kopje thee en zorg ik voor een kleine snack.

Graag zie ik je dan!

Groetjes, Esra

 

Hier de praktische informatie:

 

Wat neem je mee?

Goed zittende kleding, passend bij het weer.

Wandelschoenen

Een klein rugzakje met wat noodzakelijke dingen, zoals: een flesje water, zonnebrandcrème, je autosleutels etc.

Een beker voor thee

 

Contributie: €7,50

 

Aanmelden verplicht, uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de wandeling. Neem hiervoor contact op met Esra Tjemkes, via mail (info AT natuur-therapie DOT nl) of whatsapp (0624267018). Ook voor vragen kan je Esra hier bereiken.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl

Startpunt wordt bij aanmelden gedeeld via GoogleMaps-link
Wordt nog bepaald
Twente

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Bewust Twente

Foto 28 Esra Tjemkes Foto 29 Esra Tjemkes Klik om te vergroten

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!