Weblog auteurs Bewust Twente

blog icon

Antoinette Wibbelink

blog icon

Astrid van Dam

Astrid van Dam, is organisator bij de Wereld Vredes Vlam Twente en 
Consulent Onderwijs bij de bibliotheek in Hengelo

blog icon

Cecilia Zengerink

blog icon

Clara Welhuis - Wiefferink

blog icon

Emil Mangelsdorf

blog icon

Gonny Dubbink

Gonny Dubbink is coordinator van netwerk Bewust Twente

blog icon

Hans Zwiers

blog icon

Henrike Schotman

De Magische Kracht

coaching en counseling

Nijverdal

blog icon

Herman Veltmaat

Ik ben Herman Veltmaat en ik ben een coach-therapeut. Sinds 2007 werk ik met kinderen en volwassenen in een eigen praktijk. Elk probleem is ooit ergens begonnen. De oorzaak van problemen achterhalen, dat is mijn gave. En ik werk graag met mensen die het aandurven om naar binnen te gaan, om aan zichzelf te werken. Het onderbewuste is de schatkamer van onze geest. En met behulp van het onderbewuste kun je blijvende resultaten boeken. Het is wonderbaarlijk wat er dan mogelijk is.
Als ik zie dat mensen beginnen te stralen, meer zichzelf zijn en de touwtjes van hun leven in eigen hand nemen, dan maakt mij dat gelukkig. En het maakt de wereld een stukje mooier.

blog icon

Lucy Witteveen

Praktijk de Zon

Haaksbergen

blog icon

Marjolein Walraven

blog icon

Nathalie 't Jong

blog icon

Nicole Gort

blog icon

Renée Veelers

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente