Voor meer veerkracht, harmonie & energie

Kompas naar een energieker leven
Enschede

Ik begeleid mensen met: - een burn-out of herstellende van een burn-out - stress, onrust, overprikkeling en vermoeidheid - symptomen van angst, depressie en traumaervaringen

Ik geloof dat ieder mens graag een fijn, gezond en energiek leven wil. Echter is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Waar we vandaan komen kan daar veel invloed op hebben. Vaak zijn we op zoek naar oplossingen en antwoorden buiten onszelf terwijl ik geloof dat we zelf het beste weten wat goed voor ons is wanneer we in verbinding zijn met onszelf. Maar soms hebben we iemand nodig om ons daar naar toe en daarin te begeleiden. We hebben niet altijd invloed op de gebeurtenissen in ons leven. Wel hebben we invloed op welke manier we met die gebeurtenissen omgaan.

Wat heb jij nodig? Deze vraag staat centraal tijdens de begeleiding. Je gaat verkennen, ontdekken en ervaren hoe je jouw lichaam en mind samen kan laten werken. In jouw eigen tempo en met je lichaam, de werking van je zenuwstelsel, als jouw eigen kompas. Het vertelt je wanneer het uit en in balans is. Wanneer je jezelf en je lichaam gaat begrijpen vanuit je onbewuste lagen, kun je jezelf gaan geven wat jij nodig hebt en kun je meer in balans gaan meebewegen met de uitdagingen in jouw leven. Voel je eigenaar van je eigen lijf en geef het liefdevolle aandacht, gedachten, beweging en voeding voor meer veerkracht, harmonie & energie.

Over Kompas naar een energieker leven

Ik zie mijzelf als een creator van mijn eigen leven waarin ik gebeurtenissen en situaties op mijn pad ontvang als een kans om te groeien in bewustzijn en bewust-zijn. Het is mijn hartsmissie om mijzelf en medemens te inspireren in zichzelf op zoek te gaan en te blijven gaan naar innerlijke groei en bewustwording en vertrouwen te hebben in wat we tegenkomen en ervaren. Vanuit gelijkwaardigheid, diepgang, inspiratiekracht en compassie begeleid ik mensen naar hun eigen wijsheid.

Mijn interesse voor gezonde zelfzorg is ontstaan door mijn schildklieraandoening waarmee ik in 20gediagnosticeerd ben. Na een lange weg met mentale disbalans, gevoelens van onzekerheid en meerdere operaties wilde ik graag de oorzaak begrijpen. Het begon met de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman. Door de informatie over bijnieruitputting kreeg ik veel inzicht in het ontstaan van mijn schildklieraandoening. Toen ging het vuurtje aan bij mij en ik dacht: “Dit moeten mensen weten.” Op mijn eigen weg naar een energieker leven is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan en ondervond ik dat alleen aandacht voor een gezond voedings- en bewegingspatroon niet voldoende was en dat de oorzaak van mijn klachten veel dieper zat.


Kompas naar een energieker leven

Marloes van Beek

Getfertweg 21A
7512 BA Enschede

Lid van beroepsvereniging

Voor meer veerkracht, harmonie & energie