Coaching naar meer zelfvertrouwen en meer rust

Herstel van Balans
Borne

Ik begeleid, met veel plezier, onzekere, gestreste mensen naar meer zelfvertrouwen en meer rust, zodat zij weer in vertrouwen zichzelf kunnen zijn en vol energie kunnen genieten van hun leven.

Ben jij op zoek naar balans in je leven?

Wil jij heel graag van jouw onzekerheid en de onrust in je lijf af waardoor je je eindelijk gezonder, krachtiger, vol energie en meer in balans voelt? 

Dan moet je zeker NEI eens proberen!

Jouw lichaam geeft op een gegeven moment zelf aan dat het tijd wordt voor verandering. Het praat tegen je door middel van allerlei signalen zoals pijn, moeheid, angsten, allergieën en ziektes. Als je deze signalen maar lang genoeg onderdrukt of niet voldoende aandacht geeft, komt het een keer tot uiting in ergere klachten.

Met NEI (Neuro Emotionele Integratie) gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw klacht. Door in contact te komen met jouw diepere zelf, wie je werkelijk bent, onderzoeken we wat de kern van het probleem is. Hierdoor kun je oude patronen los laten en kan jij lichamelijk en emotioneel weer in evenwicht komen. 

NEI is voor iedereen, geeft waardevolle inzichten.

Over Herstel van Balans

Mijn naam is Henriette van Blaaderen, ik ben gek op mijn familie en de natuur.

Na mijn opleiding HBO-V heb ik ruim 30 jaar met veel plezier als verpleegkundige in het MST in Enschede gewerkt en daarna nog een aantal jaren in een hospice in Hengelo. 

Voor mij is het belangrijk om de mens als geheel te zien, fysiek, mentaal en emotioneel, alles is met elkaar verbonden.

In 2016 heb ik de opleiding tot NEI coach gevolgd. Nadien heb ik nog meerdere opleidingen ter verdieping gedaan, zoals systemisch werken en orthomoleculair voedings adviseur.

In mijn praktijk Herstel van Balans zet ik jou centraal en ondersteun ik je graag bij jouw herstel. 


Herstel van Balans

Henriette van Blaaderen

Kerkedennen 20
7621 ED Borne

Lid van beroepsvereniging

Coaching naar meer zelfvertrouwen en meer rust