Organising bij jou thuis of op het werk

Nova Holos
Borne

Organising, ofwel opruimen van je huis en/of werkplek helpt je om los te laten wat je niet meer dient. Zo lukt het je om opgeruimd en lichter te leven.

In een organising traject van meerdere sessies van 2 tot 3 uur, gaan we samen aan de slag in de ruimtes in je huis of werkplek op te ruimen. Hierbij heb jij zelf de regie en faciliteer ik jouw proces om te komen tot keuzes. 

Als je spullen in je huis en/of werkplek hebt die jou in de weg zitten, in praktische, emotionele en/of mentale zin, belemmert jou dit om prettig te leven en het beïnvloedt je keuzes. Misschien nodig je geen mensen meer uit terwijl je graag tijd met hen door zou brengen. Misschien kom je niet aan rouwen toe omdat het je (nog) niet lukt de spullen van overgegane huisgenoten of familie los te laten. Misschien is je leven zo in verandering dat wat voorheen werkte voor jou, nu niet meer behulpzaam is. 

Er zijn veel situaties waarin je even een duwtje in de rug met een zachte hand kunt gebruiken. Al in een paar sessies knapt je leef- en/of werkomgeving niet alleen op, maar zul jij zelf ook meer rust en ruimte ervaren in je leven. 

Lees er meer over op  mijn website of bel voor informatie of voor het maken van een vrijblijvende en kosteloze afspraak. Over een jaar zul je wensen dat je vandaag actie had genomen. Gun het jezelf en maak keuzes die jou passen!

Over Nova Holos

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is mensen helpen in beweging te komen met praktische, mentale en emotionele begeleiding in hun groei en verandering.

In mijn praktijk speelt LOSLATEN een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Denk aan verloren of zieke dierbaren, beperkende patronen en overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. 

Ik houd ervan om te faciliteren, zodanig dat door los te laten, ruimte gemaakt wordt voor jezelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt en meer kunt genieten. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, EFT, energetisch werk, meditatie, mindfulness, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan, mij in geschoold en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx


Nova Holos

Anne Lodewijkx

Mekkelhorstweg 21
7623AE Borne

Organising bij jou thuis of op het werk