Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtief Traject
Nijmegen

Intelligente antwoorden, oplossingen en inspiratie voor dagelijkse vraagstukken vind je met je intuïtie. Op onze school versterk je je intuïtie en creëer je een bewuster contact met deze betrouwbare en waardevolle bron van weten.

Intuïtief Traject is er voor al die mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn naar wat er werkelijk toe doet om voluit en bewust in het leven te staan.

Je leert om je intuïtie en je verstand als een slimme mix te laten samenwerken door via energie te communiceren.

In de basisopleiding begin je met het versterken van je intuïtieve vermogens. Het geeft een groter inzicht in wie je bent, je keuzes, je handelen en je communicatie met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Ga je verder, dan kun je je helderheid leren gebruiken om te healen of te readen.

Al 20 jaar kun je bij ons terecht om een eenvoudige, bruikbare en  blijvend inspirerende toolbox te vullen om je intuïtie in je voordeel te laten werken en sprongen  in je bewustzijnsgroei te maken. Je bepaalt je eigen Intuïtieve Traject voor jouw persoonlijke of professionele groei. 

Over Intuïtief Traject

” Jou laten ervaren dat je een bron van weten in je hebt.  Dat je door bewust te zíjn, te kíezen en te handelen in de steeds veranderende communicatie met jezelf , de ander en de wereld, vormgeeft aan jouw leven. Dat je je kunt verwonderen en plezier ervaart in dit grote avontuur .”

Wilco Boekhorst en Marjet Verwer geven inhoud en vorm aan de organisatie en de lessen van Intuitief Traject.

 


Intuïtief Traject

Marjet Verwer en Wilco Boekhorst

Gerardsweg 23
6525 RR Nijmegen

Intuïtieve Ontwikkeling