Training in bewustwording

Nova Holos, Lichter leven
Borne

Nova Holos biedt individuele en groepstraining en -coaching. Om in verbinding met jezelf en je omgeving te kunnen leven, is met bewustwording van eigen grenzen, patronen en overtuigingen weer (meer) beweging en groei mogelijk.

Op verschillende locaties en ook in-company geeft Nova Holos training. In de vorm van lezingen, workshops en cursussen komen thema's als loslaten, grenzen stellen en het omgaan met patronen en overtuigingen aan bod. In de trainingen is aandacht voor alle facetten die verbinding met onszelf en daarmee met anderen en de wereld om ons heen, in de weg staan. Denk aan acceptatie, vertrouwen, vergeving, mindset en nog veel meer. 

Als we vastlopen of dreigen vast te lopen, hebben we vanuit onbewuste patronen en overtuigingen iets vastgezet in ons systeem wat ons niet behulpzaam is. En wat niet bewust is kán bewust gemaakt worden. Met inzicht, oefening en geduld. Dan ontstaat als gevolg weer ruimte, waarna het mogelijk wordt om weer (meer) in verbinding met ons zelfhelend en zelfsturend systeem te leven en, als logisch gevolg daarvan, lichter door het leven te gaan.

Voor oefening en integratie geef ik training in mijn praktijkruimte en aan de Volksuniversiteit. Deelname aan de jaargroep Lichter Leven is ook mogelijk. Voor meer informatie, zie novaholos

Over Nova Holos, Lichter leven

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is beweging faciliteren in individuele groei- en ontwikkelprocessen. Dit doe ik met praktische, mentaal-emotionele en energetische coaching en training. 

In mijn visie zijn we allemaal behebt met een enorme innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Ik houd ervan anderen te ondersteunen in het vrijmaken van de weg om hier weer (meer) mee in contact te komen. Bewustzijn ontwikkelen op wat wij doen in contact met onszelf en anderen is zo behulpzaam. Op alle niveaus de verbinding met onszelf herstellen, maakt het mogelijk om onszelf te durven en kunnen zijn. En om te zijn met wat er is, zonder onszelf daarin te verliezen. Dit is een boeiend proces en zeer de moeite waard, waar ik graag een bijdrage aan lever.


Nova Holos

Anne Lodewijkx

Mekkelhorstweg 21
7623AE Borne

Lid van beroepsvereniging

Training in bewustwording