lezingen, workshops en cursussen over loslaten, grenzen stellen en werken aan patronen & overtui

Nova Holos
Borne

Op verschillende locaties en ook in-company geeft Nova Holos training. In de vorm van lezingen, workshops en cursussen wordt gewerkt aan loslaten, grenzen stellen en het omgaan met patronen en overtuigingen.

Op verschillende locaties en ook in-company geeft Nova Holos training. In de vorm van lezingen, workshops en cursussen komen thema's als loslaten, grenzen stellen en het omgaan met patronen en overtuigingen aan bod.

In de trainingen wordt o.a. gesproken over en gewerkt aan alle facetten die verwant zijn aan loslaten. Denk aan acceptatie, vertrouwen, vergeving, mindset en nog veel meer. Bij moeite met loslaten komt vaak het niet kennen danwel moeilijk kunnen aangeven van eigen grenzen kijken. En dat omdat we allen grotendeels bepaald worden door -veelal- onbewuste patronen en overtuigingen. Maar wat niet bewust is kán bewust gemaakt worden. Met oefening en geduld. Waarna het mogelijk is om te veranderen en lichter door het leven te gaan.

Voor verdere oefening en integratie geef ik training in eigen praktijkruimte en aan de Volksuniversiteit. De volledige agenda van mijn aanbod vind je hier:  snovaholos/agenda/

Over Nova Holos

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is mensen helpen in beweging te komen met praktische, mentale en emotionele begeleiding in hun groei en verandering.

In mijn praktijk speelt LOSLATEN een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Denk aan verloren of zieke dierbaren, beperkende patronen en overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. 

Ik houd ervan om te faciliteren, zodanig dat door los te laten, ruimte gemaakt wordt voor jezelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt en meer kunt genieten. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, EFT, energetisch werk, meditatie, mindfulness, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan, mij in geschoold en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx


Nova Holos

Anne Lodewijkx

Mekkelhorstweg 21
7623AE Borne

lezingen, workshops en cursussen over loslaten, grenzen stellen en werken aan patronen & overtui