Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Ellen Steenbeeke
Oldenzaal

Jij en je eigen gezondheid | voor iedereen die in balans wil komen op het gebied van voeding en levensstijl. Een speciaal op maat gemaakt voedingspatroon werkt preventief voor aandoeningen die jouw immuunsysteem ondermijnen.

Ellen Steenbeeke wil mensen inspireren om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en hun immuunssysteem willen  versterken. Zij is er voor iedereen die zich beter in balans wil voelen op het gebied van voeding en levensstijl. Maar ook voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, zoals burn-out zijn, depressieve gevoelens hebben, stressklachten, overgangsklachten of klachten hebben die door artsen niet vastgesteld kunnen worden.

Niet het bestrijden van symptomen, maar het vinden van de oorzaak van de klachten vormt de start van de behandeling. Indien nodig werkt Ellen met uitkomsten van onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting. Zij gaat hierbij uit van de orthomolecualire epigenetische  geneeskunde. De basis hiervan is dat via het herstellen van de balans aan essentiële stoffen in het lichaam de gezondheid kan verbeteren. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen wordt het proces wat niet optimaal verloopt, weer in balans gebracht. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Daarbij houdt zij rekening met fysieke, emotionele en mentale aspecten, die voor iedereen uniek zijn.

Door deze intensieve begeleiding op basis van gezonde voeding, het achterhalen van de oorzaak van lichamelijke klachten en het aanvullen van de juiste voedingsstoffen draagt dit bij aan een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk.

"Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding” (Hippocrates)

Over Ellen Steenbeeke

Mijn naam is Ellen Steenbeeke en samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en uitkomsten van eventuele nodige onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting, maakt ik een persoonlijk behandelplan voor jou. Met geneeskrachtige voeding en supplementen, waarbij de oorzaak van de klachten wordt behandeld. Daarbij houd ik rekening met fysieke en mentale aspecten die voor iedereen uniek zijn. SumaQ helpt jou bij jouw koers op vitaliteit.

Daarnaast verzorg ik lezingen over puur & eerlijke voeding en vitaliteit.


Ellen Steenbeeke | orthomoleculaire epigenetische geneeskunde

Ellen Steenbeeke

Zandbreeweg 10
7577 BZ Oldenzaal

Lid van beroepsvereniging

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut