https://studio-nicole.nl/

Studio Nicole
Borne

Energetische massage werkt op basis van onze energiecentra, ook wel chakra’s genoemd. Door middel van aanraking kunnen deze energiecentra in balans worden gebracht, waardoor onze levensenergie vrijer kan stromen.

Ons lichaam is niet alleen fysiek, maar ook bezield. Door middel van energetische massage kunnen we ons bewust worden van ons lichaam en onze energie en leren hoe we ons kunnen verbinden met onszelf en anderen. Als we ons bewust worden van ons lichaam en onze energie, kunnen we ons leven in balans brengen en klachten en ongemakken voorkomen.

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Hierbij lig je gekleed op de behandeltafel. 
Het is een zachte methode die van vloeiend wiegende en rollende  in een afwisselde ritme het lichaam in beweging brengt.

Holistic Pulsing gaat uit van het feit dat ons lichaam uit ongeveer 75 % water bestaat. We brengen het water in iedere cel in beweging.Alles in ons lijf gaat beter stromen  je kunt het vergelijken met hoe je ooit bij je moeders in de baarmoeder zat al wiegend op het ritme van de hartslag .Je kan je daardoor meer  bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten. Dit zal je in een diepe ontspanning en overgave brengen, die los gekoppeld is van angst en overlevingspatronen.

Over Studio Nicole

Als jong meisje was ik al gefascineerd door wat mensen doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen, en hoe ze eruitzien. Door mijn creativiteit en fascinatie voor de mens, besloot ik op 16-jarige leeftijd het kappersvak in te gaan, waar ik 24 jaar met plezier heb gewerkt. Al snel merkte ik dat ik, naast creatief bezig zijn, meer geïnteresseerd was in de gesprekken met mensen dan in hun haar. Wat zit er achter de buitenkant? Wat speelt zich af in het hoofd en lichaam? Zo ontdekte ik gaandeweg dat veel mensen niet verbonden zijn met hun lichaam, maar in hun hoofd leven – terugdenken aan het verleden of piekeren over de toekomst – en vergeten dat we nu leven.

Een mooiere samenleving!

Al snel merkte ik op dat wanneer mensen praten, ze weer in hun hoofd terechtkomen. Dus tijdens de gesprekken legde ik mijn hand op hun schouder en ontstond er rust. Er kwam steeds meer verdieping in mijn interesse, door te lezen, opleidingen te volgen en massagecursussen te doen om me meer te verdiepen in wat lichamelijk contact met een persoon doet. In 2020 begon ik mijn eigen massagepraktijk naast mijn huidige baan, om mensen meer bewust te maken van hun lichaam en hen te laten ervaren dat ze niet alleen een lichaam hebben, maar ook een lichaam zijn. Als alles binnenin jou in balans is en je weer kunt voelen, zal alles buiten jou weer gaan stromen. Je relaties zullen beter verlopen en je kunt bewustere keuzes maken, zodat alles van binnen en buiten in balans is en je levensenergie weer zal stromen.


Studio Nicole

Nicole Perik

Van Heemskerkstraat 51
7622JH Borne

https://studio-nicole.nl/