Massagecursussen, -workshops en integere massagebehandelingen

Sonergie
Enschede

Bij Son Academy kan je terecht voor een breed aanbod in professionele massagecursussen, massageworkshops en integere massagebehandelingen. Sinds september 2018 zelfs voor een erkende opleiding tot Allround Masseur

Masseren is een vak!
Bij een goede massage komt veel techniek en aandacht kijken. Maar iedereen kan leren masseren en het ervaren op een veilige en prettige manier. Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Besna Son is de drijvende kracht achter Son Academy en Sonergie en verzorgt alle cursussen en workshops. Sinds 2010 geeft zij haar kennis en ervaring op het gebied van allerlei specifieke massagevormen door.

En jij kunt het leren!
Bij Son Academy leer je in kleine groepen (max. 12 personen) en op een laagdrempelige manier de fijne kneepjes van het massagevak. Er is veel persoonlijke aandacht en je krijgt uitgebreid lesmateriaal mee.  Maatwerk of een opfriscursus behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Sonergie

Mijn naam is Besna Son en ik ben de vrouw achter Sonergie Praktijk!

Hoe het allemaal begon...

In het verleden ben ik werkzaam geweest in de reiswereld. Op reis kwam ik in aanraking met diverse soorten massages. Ik onderging ze, voelde de effecten ervan en ik besloot om door cursussen en opleidingen me het massagevak eigen te maken. In 2004 volgde ik op reis mijn eerste cursus, namelijk de Indiase Hoofdmassage. Terug in Nederland besloot ik mij om te laten scholen. Nu heb ik een praktijk sinds 2009 en beheers ik diverse disciplines. Ook geef ik mijn kennis door via workshops of cursussen. Ik masseer in mijn praktijk, maar ook bij bedrijven en instellingen. Ook ben ik regelmatig te vinden op evenementen of beurzen in het hele land. Alles kan op maat. Het is heerlijk en heilzaam om gemasseerd te worden of om te masseren. 

In mijn praktijk

Mijn klanten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat.Juni 2019 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut op de HvNA in Arnhem. Ik zet inmiddels disciplines als Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Voeding en Lichaamstherapie succesvol in om cliënten op een natuurlijke wijze op weg te helpen naar meer gezondheid.


Praktijk Sonergie

Besna Son

Klaaskateplein 71
7523JZ Enschede

Lid van beroepsvereniging

Massagecursussen, -workshops en integere massagebehandelingen