Hypnotherapie

REMiND
Nijverdal

Als je het in jezelf aan wilt gaan, dan help ik je er doorheen!

"Mijn methoden zijn er op gericht om snel naar de kern te gaan en blokkades te helen. Van daaruit ontstaan namelijk de meeste lichamelijke en psychische klachten. Het gebruik van de methode heeft een positief effect op de algehele gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens"

Aldus Dennis Kneulman, hypnose-expert en expert in het gebruikmaken van het brein om psychosomatische klachten op te lossen. Met elementen uit Hypnotherapie, NLP, TimeLineTherapy®, PMA en eigen inzichten coach en begeleid ik mensen op een bijzondere wijze. Daardoor zijn zij in staat ongelofelijke prestaties leveren, lekkerder in hun vel te zitten en gezonder in het leven te staan. De meest onmogelijke lichamelijke en psychische klachten heb ik helpen op te lossen. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen. Ook collega-hypnotherapeuten en coaches weten me te vinden wanneer ze aan zichzelf willen werken. Mijn ambitie is dat zoveel mogelijk mensen mijn werkwijze leren, zodat zij in staat zijn zowel zichzelf als anderen te helen.

Mijn kennis en ervaring geef ik door via een meerdaagse opleiding. Je leert op de snelste wijze programmeren en herprogrammeren van onbewuste processen in het menselijk lichaam. Mijn tools kunnen gebruikt worden in de consultancy, persoonlijke ontwikkeling, emotioneel en lichamelijk welbevinden en non-verbale communicatie.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking!

Over REMiND

ESTER HOLMAN

Sinds 1994 woon en werk ik op de grens van Salland en Twente. Ik heb in mijn werkzame leven veel verschillende grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. In 2014 heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Daarbij ben ik begin 2020 gestart als verbinder en inspirator van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Ik zorg dat de lokale ondernemers en professionals bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Ik volgde coachingsopleidingen en MBA-modules leiderschap, veranderingsmanagement en strategisch personeelsmanagement. Ik deed trainingen bij de ‘Helende Reis’, volgde NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®.

DENNIS KNEULMAN

Al ruim 10 jaar gespecialiseerd in conversationele hypnose, Master practitioner NLP, Master Practitioner TimeLineTherapy® en PMA. Ik heb veel studie gedaan naar de werking van het onderbewuste brein en het herstellen van emotionele problemen welke psychosomatische klachten veroorzaken. Plus daarnaast ben ik en blijf ik mij verdiepen en verbeteren in de impact die complementaire geneeskunde kan hebben.

Mijn ambitie is niet mijn werkwijze te leren aan andere mensen maar ze bewust te maken van de ongelofelijke kracht en mogelijkheden die ze in zichzelf hebben.


REMiND

Ester Holman


Nijverdal

Lid van beroepsvereniging

Hypnotherapie