Aarderijk Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Aarderijk - praktijk voor Klassieke Homeopathie
Enschede

Ontdek de kracht van je zelf herstellend vermogen met Klassieke Homeopathie!

Klassieke Homeopathie is er voor iedereen!

Klassieke Homeopathie begon bij Hahnemann, ruim 200 jaar geleden, maar is een geneeswijze die tijdloos is. Juist in onze tijd waarin we vaak te maken hebben met onder andere stress, allergieen, burn-out, nadelige gevolgen van medicatie en ziekten waarvoor artsen geen verklaring hebben, kan Klassieke Homeopathie veel betekenen! Steeds vaker onderschrijven ook wetenschappers de werkzaamheid van deze therapie met natuurlijke middelen.

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen dat evenwicht probeert te behouden in ons systeem. Ziekte ontstaat, wanneer dit vermogen uit balans is geraakt. Met Klassieke Homeopathie geef ik je lichaam de kans om weer zelf te herstellen. Het zelfgenezend vermogen wordt als het ware aangespoord en ondersteund in zijn juiste reactie op een ziekte. Met behulp van een ziekteclassificatiebloem kan ik gegevens uit de intake rangschikken en de oorzaken van disbalans opsporen.  Dat is de leidraad voor een behandelplan, waamee ik je kan ondersteunen in je genezingsproces. Dit herstel is duurzaam en verloopt mild, zonder schadelijke bijwerkingen. 

Ik kijk niet alleen naar je klacht, maar naar jou als gehele mens en hoe je in het leven staat. En daarbij word ik steeds verrast door de effecten van Klassieke Homeopathie. Zo kan het gebeuren dat  mensen voor verbetering van hun fysieke gezondheid komen en tijdens de behandeling een bijzondere persoonlijke ontwikkeling doormaken.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of welk (gezondheids)probleem je hebt, je bent welkom! Wil je eerst meer weten? Dat kan altijd in een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Over Aarderijk - praktijk voor Klassieke Homeopathie

Ik ben Carlinde Schoonen, Klassiek Homeopaat RH 

Mijn besluit om een praktijk voor Klassieke Homeopathie te starten was vanzelfsprekend. Natuur en het respect voor de aarde en alles wat daarop leeft, spelen een belangrijke rol in mijn leven. Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in de geneeskunde en geestelijke gezondheidszorg, waarover ik door mijn werk veel heb geleerd. Zonder dat ik me het bewust was, ben ik als het ware naar de homeopathie toe gegroeid en vanaf het begin voel ik me er thuis.  

Het werken als homeopaat betekent veel voor me, omdat ik in mijn behandelingen vorm kan geven aan de voor mij ideale gezondheidszorg.
Ik heb de tijd en ruimte om verder te kijken dan je ziekte of probleem waarmee je komt. Mijn achtergrond als psycholoog geeft mijn homeopathische behandeling een extra dimensie.


Aarderijk - praktijk voor Klassieke Homeopathie

Carlinde Schoonen

Jekerstraat 182
7523 VT Enschede

Lid van beroepsvereniging

Aarderijk Praktijk voor Klassieke Homeopathie