Opstellingenwerk geeft helderheid in gezondheid, werk, geld of relatie

Anneke Wilbers
Enter

Genezing kan op veel verschillende manieren, familieopstellingen is een mooie manier van werken die helende inzichten brengt. Mijn kennismaking hiermee, in 2005, was indrukwekkend, het is niet voor niks dat ik dat zelf graag inzet in mijn werk.

Wat kost het om steeds pijn te hebben? Wat kost het om vaak aan het eind van de maand een lege bankrekening te hebben? Wat kost het je aan energie om je steeds kleiner te voelen dan je omgeving of om een vechtrelatie te hebben, wát je ook doet? Er is een dikke kans dat het jou, inclusief je gezondheid geen goed doet.

Vind je dit spannend om te onderzoeken, vraag je dan serieus af wat het je kost als je met die patronen blijft lopen. En hoe zou het zijn als je dit hebt opgelost?

Ontdek in een opstelling de antwoorden op dit soort dingen die  steeds terugkeren, je hebt niks te verliezen behalve het leven dat je nu leidt (of lijdt)! Wat ik je bied is het pad naar innemen van je eigen plek, zijn wie je bedoeld bent te zijn. Dat doet je meer goed dan je nu kunt bedenken ...

Bel of mail me om eens (gratis) te sparren over wat jou bezighoudt tijdens een (virtueel) kopje koffie!

Over Anneke Wilbers

Als kind dacht ik dat het leven altijd mooi zou blijven, ik was een vrolijke spring-in-‘t-veld. Dat werd al anders op de ‘lagere school’. Heel vroeg en vaak had ik te maken met verlies, ik werd onzeker en ik had jarenlang depressieve buien.

Ik vocht mijn leven lang - met name met mezelf - en intussen weet ik dat het echt makkelijker kan!

Pleasen en je altijd maar aanpassen om er bij te horen werkt niet, misschien heb ook jij dat al gemerkt. Wat wel werkt is jezelf leren kennen en waarderen, met al je eigen-aardigheden en kronkels. Alle moed en lef uit de diepte tevoorschijn halen voor acceptatie en heling doet goed!

Mijn gevoeligheid kwam in de loop van jaren meer en meer naar boven drijven. Gelukkig bracht dit ook de mogelijkheden mee die ik mocht eigen maken om jou te kunnen begeleiden op de intens mooie weg naar jezelf.


Anneke Wilbers

Anneke Wilbers

Hogebrink 9A
7468 CB Enter

Opstellingenwerk geeft helderheid in gezondheid, werk, geld of relatie