Energetische Lichaamsgerichte Therapie

Margreet Kraak
Ootmarsum

Van hoofd naar lichaam - van verstand naar gevoel - van doen naar zijn - naar Bewust - Zijn. Durf jij je te laten (aan)raken? Door lichamelijke, mentale en emotionele blokkades op te ruimen kan de energie weer stromen en kom je meer in balans

In de energetische en lichaamsgerichte sessies maken mijn handen contact met jouw lichaam en gaan we op reis naar binnen, naar je onderbewuste. We bespreken voor aanvang wat je wensen zijn en wat je graag wilt veranderen. Jouw lichaam bepaalt dan wat de grootste bijdrage is op dat moment en wat er mag gebeuren.

Door de kennis en vaardigheden van de fysio/manuele therapie te laten samensmelten met mijn energetisch gewaarzijn, heldervoelendheid en onder andere de tools en technieken van Access Consciousness® ontstaat er een totaal eigen unieke behandelwijze die werkt op een heel andere, diepere (bindweefsel)laag die alles verbindt....

Op deze laag liggen ook vroegere onopgeloste blessures, trauma's, emoties en verdriet welke impact op je leven hebben gehad opgeslagen. Hier worden dus niet alleen de symptomen behandeld maar ga je echt naar de oorzaak. Door hier laag voor laag los te mogen laten wat je niet meer dient mag je uiteindelijk thuiskomen in jezelf, daar waar je hart open gaat en je mag (h)erkennen wie je werkelijk bent.

Wil jij

  • rust in je hoofd
  • beter in contact en in verbinding met je eigen lichaam
  • van daaruit naar binnen en thuiskomen in jezelf
  • vertrouwen op je eigen innerlijk weten en zo keuzes kunnen maken waar jij blij van wordt
  • meer energie, plezier en gemak met alles wat je doet

Dan nodig ik je uit samen met mij op reis te gaan

Over Margreet Kraak

Ik ben Margreet Kraak, al mijn hele leven gefascineerd door het menselijk lichaam, persoonlijke groei, bewustzijn en energie. Hoe we ons bewegen, wat ons beweegt….

Ben zelf ook graag op reis: in mezelf en in verbinding met mezelf, de natuur, moeder aarde, het multiversum, de ongeziene wereld...van hieruit in verbinding met mijn gezin, met een ieder die me lief is, met jou.

In het energetisch lichaamswerk komt mijn liefde en passie voor lichamen samen met iets veel groters: mensen op een heel andere manier weer kennis te laten maken met hun lichaam. Dat je weer mag leren luisteren naar wat je lichaam je eigenlijk wil vertellen. Samen met je lichaam voelen of de overtuigingen die je hebt en de keuzes die je maakt (nog) wel de jouwe zijn. Weten dat je altijd weer iets anders mag kiezen. Dat je mag spelen en ontdekken, nieuwe paden kunt inslaan. Vertrouwen op jouw innerlijk weten en door daarnaar te handelen weer thuiskomen in jezelf. Jezelf mogen en durven zijn ook in verbinding met anderen en daardoor de wereld een stukje mooier te kleuren.


Margreet Kraak - Energetische Lichaamsgerichte Therapie

Margreet Kraak

Ganzenmarkt 5
7631 EM Ootmarsum

Lid van beroepsvereniging

Energetische Lichaamsgerichte Therapie