Homeopathie voor dieren

Klassieke Homeopathie Ellen Ramaker
Aadorp

Homeopathie werkt voor mensen, maar ook voor dieren! De kracht van het leven zit in het dier zelf, met ondersteuning van homeopathische middelen stimuleren we de levenskracht van het dier. Op deze wijze zijn vele klachten te behandelen.

Klassieke Homeopathie voor dieren werkt zo mooi! Als Klassiek Homeopaat werk ik, net als bij de mensen, volgens de Ziekteclassidficatie. Dit houdt in dat ik het hele dier van geboorte tot nu in beeld breng, met alle invloeden van buiten af. Maar ook de erfelijkheid en gevoeligheid voor bepaalde aandoeningen neem ik mee in het consult. 

Net als bij mensen, heb ik zoveel mogelijk informatie nodig om bij het passende middel voor het dier uit te komen. Deze informatie kunt u als eigenaar vertellen, maar het dier wil ik ook graag zien. Bij dieren kun je denken aan een kat, hond, paard. Maar ook andere diersoorten als een alpaca, vogel, koe, schaap, konijn, schilpad, enz. zijn goed te behandelen. 

Het kunnen klachten van velerlei aard zijn. Denk aan; verwondingen, gewrichtsklachten, huidklachten, darmproblemen, allergien, begeleiding bij bevalling, klachten na een verhuizing, niet lekker in zijn vel zitten, enz. Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, neem gerust contact op. 

Je hoeft niet met je dier bij mij te komen, ik kom naar u toe. Mits dit binnen de regio is. Beeldbellen behoort ook tot de mogelijkheden, behalve voor een een 1e consult. Dan kom ik graag op bezoek. 

Heeft u vragen? neem gerust contact op via telefoon of mail. Of via het contactformulier op klassiekehomeopathieellenramaker.jouwweb

Over Klassieke Homeopathie Ellen Ramaker

Even voorstellen..

Ik ben Ellen Ramaker, geboren op 5 september 1969, getrouwd en moeder van 2 volwassen dochters. 

Na vele jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt als verpleegkundige met specialisatie, ben ik in 2017 de opleiding tot klassiek homeopaat gaan volgen aan de Homeopathie Academie Nederland. Een 5-jarige HBO opleiding. Inmiddels heb ik deze studie afgerond (2022) en ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis in Almelo. 

Homeopathie is voor mij  een mooie en natuurlijke geneeswijze, die (soms naast de reguliere geneeswijze) veel voor mens en dier kan betekenen. Het is iedere keer weer bijzonder om te ervaren wat homeopathie kan doen. Met middelen, zonder bijwerkingen, uit onze natuur, zonder ons milieu te belasten, te mogen werken. 

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen. 


Klassieke Homeopathie Ellen Ramaker

Ellen Ramaker

Eikenlaan 8
7611 AX Aadorp

Lid van beroepsvereniging

    BKHD, Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren
    NVKH, Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten
    Vereniginghomeopathie
Homeopathie voor dieren