Groei in je ondernemerschap

REMiND Coaching en Training
Nijverdal

Groei in ondernemerschap vanuit je eigen persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Krijg inspiratie en ontmoet anderen die je helpen groeien in bewustzijn.

Groei in ondernemerschap vanuit je eigen persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Krijg inspiratie en ontmoet anderen die je helpen groeien in bewustzijn.

Ik organiseer fijne ontmoetingen en evenementen die bijdragen aan jouw ondernemer-zijn op gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en duurzaamheid. Dat doe ik onder andere als verbinder en inspirator met professionals van Bewust Twente. Daarmee help ik de de zichtbaarheid van ondernemers en professionals te verbeteren. Voorbeelden zijn: inspirerende interviews, lezingen, workshops, bewuste wandelingen en festivals. En uiteraard ook door middel van 1-op-1 coachingssessies.

Ben je professional en zoek je samenwerking? Dat kan met mij of ik breng je in contact met andere aanbieders in of buiten het netwerk van Bewust Twente!

 

Over REMiND Coaching en Training

ESTER HOLMAN

Sinds 1994 woon en werk ik op de grens van Salland en Twente. Ik heb in mijn werkzame leven veel verschillende grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. In 2014 heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Daarbij ben ik begin 2020 gestart als verbinder en inspirator van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Ik zorg dat de lokale ondernemers en professionals bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Ik volgde coachingsopleidingen en MBA-modules leiderschap, veranderingsmanagement en strategisch personeelsmanagement. Ik deed trainingen bij de ‘Helende Reis’, volgde NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®.

DENNIS KNEULMAN

Al ruim 10 jaar gespecialiseerd in conversationele hypnose, Master practitioner NLP, Master Practitioner TimeLineTherapy® en PMA. Ik heb veel studie gedaan naar de werking van het onderbewuste brein en het herstellen van emotionele problemen welke psychosomatische klachten veroorzaken. Plus daarnaast ben ik en blijf ik mij verdiepen en verbeteren in de impact die complementaire geneeskunde kan hebben.

Mijn ambitie is niet mijn werkwijze te leren aan andere mensen maar ze bewust te maken van de ongelofelijke kracht en mogelijkheden die ze in zichzelf hebben.


REMiND

REMiND

Haagwinde 15
7443 LK Nijverdal

Groei in je ondernemerschap