Centrum voor Bewust-Zijn - noord-oost Twente

De Binnencirkel
Ootmarsum

De Binnencirkel is een centrum voor Bewust-Zijn, een rustige plek in hartje Ootmarsum, waar je aan activiteiten kunt deelnemen en lessen kunt volgen op het gebied van Lichaam, Geest en Ziel.

De Binnencirkel biedt hiervoor een scala aan activiteiten, waarbij verbinding - ontmoeting - samenwerking - bewustzijn - inzicht - innerlijke kracht en balans sleutelwoorden zijn.
Activiteiten die we hiervoor o.a. aanbieden zijn diverse vormen van yoga, mindfulness, lezingen, Satsangs, klankschaalconcerten, meditaties, filmavonden, mantra-zang- en dansworkshops…
De diversiteit van de activiteiten zijn oneindig, even als het universum zelf…

Velen verlangen ernaar om met gelijkgestemden samen te komen en de verdieping in te gaan.

We heten je daarin van harte welkom in onze Binnencirkel.

Over De Binnencirkel

In 2018 krijgen Gerard en Siny de mogelijkheid om het pand aan de Walstraat 2 te kopen. Na overleg met Renée is de bestemming voor het historische pandje snel gevonden. Haar droom om een Bewustzijnscentrum in Ootmarsum te creëren lijkt werkelijkheid te worden. Plannen worden gesmeed, afspraken gemaakt en in september 2019 start Gerard samen met een deskundig bouwteam en na een intensieve voorbereiding, met de grondige verbouwing van het pand.

Het historische pandje  ondergaat een ware metamorfose met behoud van authenticiteit van het pand en aangepast aan eigentijdse en energiezuinige eisen.

Siny weet met hart en ziel een  smaakvolle interieur te creëren, waardoor er een warm, sfeervol en multifunctioneel ontmoetingscentrum ontstaat.

In januari 2020 komt Danny op ons pad en vanuit eenzelfde “bewustzijns-missie” komt hij het team versterken met zijn brede ICT  kennis en ervaring.

In maart 2020 kan de Binnencirkel  van start gaan met een klein,  enthousiast  team en een diversiteit aan ervaringen en kwaliteiten.


De Binnencirkel

Renée Veelers

Walstraat 2
7631 ET Ootmarsum

Centrum voor Bewust-Zijn - noord-oost Twente