Spirit Coaching

Spirit Coaching
Enschede

Mahatma heeft al bij duizenden mensen een verandering teweeg gebracht. Dat doet ze door mensen in contact met hun Ware Zelf te brengen, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen.

Mahatma heeft al bij duizenden mensen een verandering teweeg gebracht. Dat doet ze door mensen in contact met hun Ware Zelf te brengen, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen. Hierdoor verandert hun programmering op celniveau en daarmee verandert verder ook hun hele leven.

Mahatma geeft laagdrempelige events, diverse seminars, webinars, video's en haar boek 'Op weg naar Verbinding' heeft inmiddels al de zesde druk. Daarnaast geeft zij ook Lifechangers jaartrainingen,

Laat je inspireren en verander daardoor ook je leven! Zij is zelf het levende bewijs dat het mogelijk is! Mahatma is een coach en awakener, iemand die mensen wakker schudt. Het is haar missie en passie om mensen in groepen te begeleiden en te coachen en ze zo in hun kracht te zetten, opdat ze hun ware potentie kunnen leven. Haar kennis heeft ze niet alleen opgedaan door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd in Nederland, USA en India, maar ze is ook ervaringsdeskundige is op het gebied van trauma's en oude kindpijn. Ze heeft zelf de hele weg van persoonlijke ontwikkeling bewandeld en dat maakt haar tot expert op het gebied van heling en transformatie.

Haar coaching boek ‘Op weg naar Verbinding' is daar een getuigenis van. Hierin neemt ze je mee door haar leven en laat ze letterlijk zien waar ze vandaan komt en hoe zij zichzelf heeft geheeld. Zonder al haar persoonlijke ontwikkeling had zij nooit haar missie zo kunnen leven als zij inmiddels al weer jaren doet.

Over Spirit Coaching

Van kindertehuis met een gevoel van er niet mogen zijn, naar op het podium voor honderden mensen.

Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij terug naar Nederland.
Omdat mijn moeder moest werken en nog niet voor mij kon zorgen, ging in de buurt van Amsterdam weer naar een kindertehuis.Na twee jaar haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis.
Dat was helaas geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. Ook werd ik tijdens mij eerste vijf jaar op de basisschool gepest.

Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Het was geen pretje, want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer.

Dit resulteerde in 15 jaar lang ME. Dat was het keerpunt voor mij. Ik moest naar mezelf gaan kijken. Naar de emoties die ik met mij meedroeg en al mijn negatieve ideeën over over mijzelf.

Jarenlang had ik diverse therapieën en volgde ik opleidingen, waardoor ik langzaam opkrabbelde.

Ik ben het levende voorbeeld van hoe je je leven kunt veranderen, ongeacht  wat je hebt meegemaakt in je leven. Want wij mensen zijn zo krachtig!


Spirit Coaching

Mahatma Revier

Postbus 40267
7504 RG Enschede

Spirit Coaching