Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi

RenesanS
Haaksbergen

2Talent Bemiddelt en Coacht Talent van A naar Beter. Ik help professionals te ontdekken waar ze enthousiast van worden en coach ze om dat te bereiken. En organisaties help ik het talent te vinden dat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken.

2Talent ondersteunt toonaangevende organisaties het talent te vinden dat ze nodig hebben en 2Talent helpt ambitieuze professionals een organisatie/opdracht te vinden waar ze hun talent kunnen inzetten.

Vanzelfsprekend moet er in beide gevallen worden voldaan aan bepaalde voorwaarden.

De ervaring leert dat de aandacht vooral wordt gericht op de voorwaarden. 

Maar de ideale match ontstaat pas als er een match is op de talenten en werkelijke behoeftes van zowel de professional als de organisatie. 

Als dit gebeurt, dan weet je: Dit is de ideale kandidaat voor mijn organisatie. En als professional weet je: Dit is mijn ideale uitdaging. 2Talent is jouw partner als je hulp kunt gebruiken bij het maken van deze ideale match.

In de afgelopen 25 jaar heb ik als oprichter van 2Talent een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd van enerzijds organisaties die behoefte hebben aan (de inhuur van) talent en anderzijds bevinden zich veel professionals in het netwerk van 2Talent die graag hun talent willen inzetten en zoeken naar de ideale zakelijke match.

Daarnaast heb ik zelf ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende in diverse organisaties en beschik over uitgebreide technisch- en bedrijfskundige kennis en ervaring. Tevens ben ik een zeer ervaren carrièrecoach (Noloc-lid) voor veelal hoogopgeleide professionals en sparringpartner voor managers en directeuren die (net als ik) van grote waarde willen zijn voor zichzelf én hun omgeving.

Kortom: Neem gerust contact op als je hulp kunt gebruiken bij het het maken van de ideale match. Ik help je graag.

Over RenesanS

Voor mensen die een sterke behoefte hebben aan een echte verandering in hun leven, een verandering die ze diep van binnen écht wensen en die zo sterk voelbaar is, dat ze dit verlangen niet langer willen en/of kunnen onderdrukken, ben ik als gids beschikbaar tijdens deze 'ontdekkingsreis naar binnen'.

Uit eigen ervaring weet ik dat de moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien vind jij diep van binnen wel dat hulp vragen een teken van zwakte is. Tegelijkertijd ben je zelf waarschijnlijk ook een professional die anderen adviseert. Je weet dan dat hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te (laten) halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Weet ook dat het mijn passie is om jou daarbij te helpen. Als we samen aan de slag gaan, dan zul je gaan ontdekken waar jij als mens én professional écht enthousiast van wordt, zodat je weer zeker wéét dat jij je energie besteed aan datgene waar jij gelukkig van wordt. Daarna gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je daarmee ook ‘succesvol’ wordt. Dus als jij de moed hebt om aan de slag te gaan, dan ontmoet ik je graag.

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag.


RenesanS

René Bussink

Sterkerstraat 16
7481JW Haaksbergen

Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi