Agenda Bewust Twente Sept-21

Zo aan het eind van de zomervakantie periode is het voor veel mensen een moment om zich te bezinnen op het najaar. Wat wil ik gaan doen? Waar heb ik behoefte aan? En hoe blijf ik in de ontspanning die ik nu ervaar?

De 50 bij Bewust Twente aangesloten professionals hebben in de maand september weer een mooi gevarieerd aanbod voor jouw welzijn, gezondheid en persoonlijke groei. Ze heten je graag welkom in hun praktijk of andere werkplek. Vaak kun je kostenloos kennismaken. Maak er gebruik van! De aanbieders van de maand zie je hieronder uitgelicht.

In deze nieuwsbrief kun je ook kennismaken met een nieuwe aanbieder, Jeannette Kleine Wiecherink van Biodanza met Jeannette! Zij start vanaf 7 september weer met een groep Biodanza voor beginners, zie agenda.

Voor de professionals licht ik er graag een actviteit uit. Op vrijdagmiddag 17 september gaan we namelijk een Bewuste Wandeling voor Professionals maken onder leiding van Esra Tjemkes. Ook voor aanbieders die nog geen lid zijn, maar dit wel overwegen. Een fijne manier om met elkaar in gesprek te gaan en verbinding te maken.

In de agenda vind je weer leuke, inspirerende en zingevende activiteiten. Verder vind je 2 items Bewust Aanbod, daarbij is een start op ieder moment mogelijk. Wellicht zit er iets voor jou bij!

Veel leesplezier, Ester Holman

Bewust Aanbod

 

Aanbieders van de maand
AgendaSeptember en Oktober