Vertwenz. Biologisch AGF en Twentse Streekproducten | Borne

Meestal blijft het bij een goed voornemen. Ik ga gezonder eten. Wij zorgen en bezorgen graag dit goede voornemen “wekelijks een krat smaakvol en gezond”.  Kwaliteit begint bij goede grond. Dit levert veel smaakvoller groenten & fruit op. Probeer het eens en proef het verschil. Bovendien krijg je dan geen ongewenste ‘troep’ binnen. En is er een groente bij die absoluut niet bij u in de smaak valt, laat het dan weten dan vervangen we die voor een andere groente. We doen alles op de Bornse manier, gin fratsen en flauwekul maar eerlijk en goed spul.

Biologische Groente

Wekelijks 4 á 5 zowel bekende als vergeten groenten in het pakket. Vers, biologisch en zoveel mogelijk van het seizoen en uit Twente. Ook om de week is mogelijk. (prijzen per 1 november 2016)

1 persoon € 5,50/week / 2 personen €10,00/week / 3 personen € 14,00/week / 4 personen€ 18,00/week

Biologisch Fruit

In de fruittas zit minimaal 2,5 kilo biologisch fruit  à € 9,00 per week. Met als basis appels en peren, aangevuld met 2 andere soorten fruit die wekelijks wisselen.

ACTIE: Meld je voor 31-12-17 aan, kies voor 4 maal proberen en ontvang een GRATIS biologische fruittas. Onder vermelding van BIO2017 bij opmerkingen.

Gratis bij u thuis bezorgd  (Gemeente Borne en directe omgeving, geheel Hengelo en Delden).

Vraag gerust naar de mogelijkheden als je niet binnen dit bezorg gebied woont.

Wekelijks op te zeggen.

Vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal en van het seizoen.

Maandelijks betalen via automatisch incasso.

 

Over Sandra Lohuis-Nieuwenuis | Borne


Foto 1 Sandra Lohuis-Nieuwenuis Foto 2 Sandra Lohuis-Nieuwenuis Klik om te vergroten

Vertwenz
Sandra Lohuis-Nieuwenuis


Professionals in de categorie Winkels

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!