Taiji Tao, QiGong en meditatie | Oldenzaal

Paul Grefte geeft les in taiji tao, qigong en meditatie (mindfulness)
Taiji Tao is bewegen op een rustige en ontspannen manier zodat lichaam en geest tot rust komen. Je beweegt met aandacht (mindfull) waardoor je bewust wordt van je lichaam. Voelen hoe je beweegt en hoe je in beweging kunt ontspannen. Het is gericht op heling en ontspanning, fysiek en mentaal. Er wordt gewerkt met Vijf-elementen bewegingsvormen die de energieën in het lichaam in balans brengen.In de cursussen wordt aandacht besteed aan: staan, lopen, ademhaling, houding, evenwicht en balans, gedachtetraining en ontspanning (ofwel minimale inspanning).
De meditatie wordt op de stoel gedaan. De technieken die gebruikt worden zijn eenvoudig maar effectief. De techniek van het aandacht richten op je lichaam, ademhaling en wat er binnen in je gebeurt en daar objectief naar kijken komt uit de mindfulness.Kenmerkend voor Taichi Tao is dat u de bewegingen en bewegingsvormen aan Uw eigen mogelijkheden kunt aanpassen. Daardoor is Taiji Tao ook voor mensen die fysieke beperkingen en gezondheidsproblemen ondervinden toegankelijk. Je hoeft niet iets te mankeren om profijt te hebben van Taichi Tao en meditatie.
 

Over Paul Grefte | Oldenzaal


Foto 1 Paul Grefte Foto 3 Paul Grefte Klik om te vergroten

San Qi Dao
Paul Grefte


Professionals in de categorie Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!