SumaQ - koers op vitaliteit | Oldenzaal

SumaQ wil mensen inspireren om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. SumaQ is er voor iedereen die zich beter wil voelen en voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van voeding en levensstijl. Maar ook voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, burn-out, depressieve gevoelens, stressklachten, overgangsklachten of klachten die zij niet kunnen herleiden.

Niet het bestrijden van symptomen, maar het vinden van de oorzaak van de klachten vormt de start van de behandeling. Indien nodig werkt SumaQ met uitkomsten van onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting. SumaQ gaat hierbij uit van de orthomoleculaire geneeskunde. De basis hiervan is dat via het herstellen van de balans aan essentiële stoffen in het lichaam de gezondheid kan verbeteren. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen wordt het proces wat niet optimaal verloopt, weer in balans gebracht. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Daarbij houdt SumaQ rekening met fysieke en mentale aspecten, die voor iedereen uniek zijn.

Door middel van intensieve begeleiding op basis van gezonde voeding, het achterhalen van de oorzaak van lichamelijke klachten en aanvullen van de juiste voedingsstoffen draagt SumaQ bij aan een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk.

"Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding” (Hippocrates)

Over Ellen Steenbeeke | Oldenzaal

Mijn naam is Ellen Steenbeeke en samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en uitkomsten van eventuele nodige onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting, maakt ik een persoonlijk behandelplan voor jou. Met geneeskrachtige voeding en supplementen, waarbij de oorzaak van de klachten wordt behandeld. Daarbij houd ik rekening met fysieke en mentale aspecten die voor iedereen uniek zijn. SumaQ helpt jou bij jouw koers op vitaliteit.

Daarnaast verzorg ik lezingen over puur & eerlijke voeding en vitaliteit.


Foto 1 Ellen  Steenbeeke Foto 2 Ellen  Steenbeeke Klik om te vergroten

SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen Steenbeeke


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente