SumaQ - koers op vitaliteit | Oldenzaal

SumaQ wil mensen inspireren om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. SumaQ is er voor iedereen die zich beter wil voelen en voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van voeding en levensstijl. Maar ook voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, burn-out, depressieve gevoelens, stressklachten, overgangsklachten of klachten die zij niet kunnen herleiden.

Niet het bestrijden van symptomen, maar het vinden van de oorzaak van de klachten vormt de start van de behandeling. Indien nodig werkt SumaQ met uitkomsten van onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting. SumaQ gaat hierbij uit van de orthomoleculaire geneeskunde. De basis hiervan is dat via het herstellen van de balans aan essentiële stoffen in het lichaam de gezondheid kan verbeteren. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen wordt het proces wat niet optimaal verloopt, weer in balans gebracht. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Daarbij houdt SumaQ rekening met fysieke en mentale aspecten, die voor iedereen uniek zijn.

Door middel van intensieve begeleiding op basis van gezonde voeding, het achterhalen van de oorzaak van lichamelijke klachten en aanvullen van de juiste voedingsstoffen draagt SumaQ bij aan een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk.

"Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding” (Hippocrates)

Over Ellen Steenbeeke | Oldenzaal

Mijn naam is Ellen Steenbeeke en samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en uitkomsten van eventuele nodige onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting, maakt ik een persoonlijk behandelplan voor jou. Met geneeskrachtige voeding en supplementen, waarbij de oorzaak van de klachten wordt behandeld. Daarbij houd ik rekening met fysieke en mentale aspecten die voor iedereen uniek zijn. SumaQ helpt jou bij jouw koers op vitaliteit.

Daarnaast verzorg ik lezingen over puur & eerlijke voeding en vitaliteit.


Foto 1 Ellen  Steenbeeke Foto 2 Ellen  Steenbeeke Klik om te vergroten

SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen Steenbeeke


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!