Natuurtherapie Esra Tjemkes | Enschede

Als natuurgeneeskundige hou ik mij veel bezig met de geneeskracht van de natuur: Voeding, kruiden, ademhalingsoefeningen… verzin het maar. Het ZIJN in de natuur is wat mij oorspronkelijk heeft geïnspireerd om dit vak te leren. En het wandelen in de natuur zie ik ook als een van de prachtigste vormen van natuurtherapie, het liefste dan nog met een dierlijke assistent om echt de diepte in te kunnen gaan! Graag nodig ik je uit om met mij en mijn hond(en) mee de natuur in te gaan. Maak contact met de natuur en verwen zo jezelf met dat wat jij op dit moment nodig hebt: liefde, verbinding, draagkracht, rust… de natuur kan het je geven, zodat jij het ook weer in jezelf kunt vinden.

Heel praktisch gezien kan je op dit moment bij mij terecht als je 1 op 1 begeleid wilt worden of als je in een groep een forest bathing ervaring wilt opdoen. Kijk op mijn website voor meer informatie, en volg mij op instagram en facebook voor meer inspiratie!

Over Esra Tjemkes | Enschede

In 2016 heb ik mijn diploma voor natuurgeneeskunde behaald aan de HvNA. Een jaar eerder ben ik onder supervisie mijn praktijk gestart en behandel, sinds het behalen van het diploma, zelfstandig individuen met behulp van voeding, kruiden, bach bloesems, massage en dieren. Het inzetten van dieren ter bevordering van de gezondheid en welzijn van mensen heb ik geleerd aan het Institut fur soziales Lernen mit Tieren in Marl (Duitsland). Hiervoor heb ik in december 2014 een scriptie over dier-ondersteunde interventie in de natuurgeneeskunde geschreven.

Ik ben natuurlijk nooit klaar met leren. Niet alleen door cursussen leer ik, ook door de interactie met klanten en zeker ook prive! Zo krijgt Natuurtherapie ook steeds meer diepgang en groeit in de vorm die het beste past bij mijn passie en kwaliteiten.

Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Agenda Natuurtherapie Esra Tjemkes


Foto 1 Esra Tjemkes Foto 2 Esra Tjemkes Klik om te vergroten

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra Tjemkes


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!