natuurgeneeskunde en astrologie | Haaksbergen

In de natuurgeneeskunde wordt breder gekeken dan de klacht alleen. De klacht is belangrijk, daar zal  de nadruk op liggen. Minstens zo belangrijk zijn de verstoringen die de klacht veroorzaken. Door deze verstoringen weg te nemen, en het evenwicht te herstellen, kan het lichaam heel vaak een ziekte of aandoening zelf herstellen. De gezondheid van de mens bestaat uit een dynamisch evenwicht op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

In de 25 jaar die ik als verpleegkundige in de reguliere zorg heb gewerkt zag ik in de loop van de jaren  mensen die verbetering van hun gezondheid gingen ervaren door behandeling binnen de alternatieve geneeswijzen. Daardoor ben ik me steeds meer gaan interesseren en verdiepen in de oosterse geneeswijze, de meridianen- en elementenleer, de holistische benadering van de mens en het menselijk energieveld.

Methodes waar ik mee werk;

Touch for Health

Hierbij wordt gebruik gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld.

Quantum Touch
Quantum Touch is een effectieve, snelle healing-techniek waarbij gewerkt wordt met een hoog niveau van energie, gecombineerd met verschillende ademtechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

Quantum Allergy
Door middel van een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van testbuisjes, de biotensor en/of spiertesten worden verstoringen getest en hersteld

Orthomoleculaire voeding

Holistische massage

Hartcoherentie

Een zelfhulpmethode die helpt tot een regelmatige, gebalanceerde afwisseling van versnelling en vertraging van het hartritme te komen. Hartcoherentie wordt gekenmerkt door helder denken en een gevoel van alertheid en harmonie.

 

 

 

 

Over Lucy Witteveen | Haaksbergen


Foto 2 Lucy Witteveen Klik om te vergroten

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!