Vertwenz. Biologisch AGF en Twentse Streekproducten | Borne

Vertwenz staat voor verwennen, Twente en vers en is ontstaan uit liefde voor Twente, koken, eten, een lekker glas wijn met een stukje kaas en verse kwaliteitsproducten. Samen met onze producenten staan wij voor producten die worden gemaakt met respect voor natuur, dieren en mensen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald. Eten dat dicht bij de oorsprong blijft. Wij noemen het: OER ETEN.

Lokaal, puur, lekker en gezond van Twentse grond. In onze winkel alleen ambachtelijke streekproducten uit Twente en biologische groente & fruit . Passie en aandacht proef je altijd terug; ze zijn de kern van duurzaamheid. Minder voedselkilometers, geen geknoei en meer smaak. Niets is mooier dan een veeboer, wijnteler, bierbrouwer of molenaar met passie over zijn of haar producten te horen vertellen. Deze verhalen delen we graag.

Twente is de schatkist van Nederland met zijn vele kleinschalige boerderijen vol Twentse streekproducten. Die verdienen een etalage. Die allen met trots, hart en ziel hun streekproducten telen of produceren. Een lust voor het oog en een sensatie voor je smaakpapillen. Onze passieproducenten kennen we persoonlijk, dat vinden we belangrijker dan keurmerken.

We zeggen dan ook graag: Kom toch is an! Vertwenz jezelf of iemand anders en wij pakken het leuk voor u in. We maken o.a. gebruik van papieren tassen welke "gepimpt" zijn door mensen op een dagopvang en kartonnen dozen met houtmotief welke anders rechtstreeks bij het oud papier belanden.

Wie-neugt-oe! Jan&San 

Over Sandra Lohuis-Nieuwenuis | Borne


Foto 1 Sandra Lohuis-Nieuwenuis Foto 2 Sandra Lohuis-Nieuwenuis Klik om te vergroten

Vertwenz
Sandra Lohuis-Nieuwenuis


Professionals in de categorie Winkels

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!