Visie en missie

Onze visie

Wij willen een wereld zien waarin mensen bewust, in balans en vrij zijn.

Wij zien een wereld voor ons die geëigend is voor de mensen die erin leven. Wij gunnen het iedereen om geliefd te zijn, erkend en vrij van angst.

De oplossing zien we in het laten opbloeien van ieders bewustzijn. Toenemend bewustzijn maakt ons alert op de mogelijkheden die we hebben om onze balans te herstellen.

Het mooie is dat elk individu dat zijn balans herstelt, automatisch ook het leven van de mensen om hem heen positief beïnvloedt. Bewustzijn is besmettelijk.

 

Onze missie

Wij willen een bewuste samenleving voor elkaar krijgen.

Wij zien het als onze taak om iedere inwoner van Twente te inspireren en te ondersteunen om zijn of haar bewustzijn zodanig te ontwikkelen dat er een alerte samenleving ontstaat; een vitale, duurzame, positieve, constructieve en harmonieuze samenleving.

Waar het gaat om zaken doen, wilen wij laten zien dat handelen vanuit bezieling meer oplevert dan handelen vanuit welke bron dan ook. 

 

Lees ook: de kracht van bewustwording.

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!