Inspiratie-ochtenden, alleen werken en toch samen...

Anneke Wilbers, als je weer zingend door het leven wilt gaan
Online, mogelijk fysiek live

In de inspiratie-ochtend werk je alleen en toch samen... Tegelijkertijd werken geeft energie, ook online. Je kunt iemand aankijken of HELP roepen als je vastloopt in dat waaraan je wilt werken. Ik weet dat het werkt als een zonnetje, zelf ervaren?

Daar zit ik dan als ZZP-er, in mijn uppie achter de computer. Zonder even te kunnen sparren, nieuwe ingevingen te krijgen of opgepept te worden. Dit is niet effectief, niet gezellig, niet inspirerend en dat kan anders! 

Ik houd van samen, daarom nodig ik je uit om te ervaren hoe je ook online kunt samenwerken zodat je wel de gezelligheid van collega’s in een kantoor ervaart maar zonder het lawaai en het gedoe van bazen en zo. Ieder op zijn eigen plek en toch samen, mét koffie en al.

Uit ervaring weet ik dat deze benadering een stok achter de deur is om te kunnen afvinken i.p.v. weg te lopen voor dat ene sh*t-werkje, om kort te kunnen sparren als je even vastloopt. Die gewone dingen die maken dat je wél oppakt wat je wilt.

Ik wil tijdens deze online bijeenkomsten ruimte bieden om ideeën uit te wisselen, onszelf en elkaar te motiveren. Het doel is om ondersteunend te zijn naar elkaar zodat ieder van ons voordeel heeft hierbij.

Deze alternatieve flex-plek ziet er zo uit:

-        Er komen wekelijks online bijeenkomsten op dinsdagochtend vanaf 5 september van 9.30 tot 12.30. Je krijgt een ZOOM-uitnodiging.

-        De tegenprestatie? Een evaluatiegesprek na 4 weken waarin ik feedback verzamel om deze aanpak verder te verbeteren.

-        Om de pilot zo effectief mogelijk te maken, vraag ik je om actief deel te nemen, je in te zetten en zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

Leuk? Laat het me horen...

Tarief/Prijs
€ 0,00

maximaal 10 deelnemers


Anneke Wilbers, als je weer zingend door het leven wilt gaan

Online, mogelijk fysiek live

Inspiratie-ochtenden, alleen werken en toch samen...