12mei 2024
The rite of the womb

De wens van jouw ziel
Zenderen

The rite of the womb. Een baarmoeder ritueel voor elke vrouw. De baarmoeder is geen plek van pijnen en angsten, de baarmoeder is een plek van nieuw leven en crativiteit. 12 mei in Zenderen op de Zwanenhof 5 mei in Wehl in combinatie met een Cacoa B

The rite of the Womb

Voor de vrouw en door de vrouw 
Wij vrouwen bezitten een prachtig onderdeel in haar lichaam, de Baarmoeder 
Er kan letterlijk nieuw leven in gecreëerd worden, maar helaas is dit ook een onderdeel van ons lichaam die de minste aandacht krijgt.
In onze baarmoeder worden de meeste trauma's, overtuigingen, pijnen en angsten opgeslagen terwijl het een plek van creatie is en nieuw leven..In ons leven lopen we allemaal een pad en slaan we geheel onbewust dingen op in onze baarmoeder, gebeurtenissen, overtuigingen, familiepijnen en angsten...
Dit doen we niet bewust..
Tot je op een punt bent (waar je nu staat)
Dat jij je vrouwelijkheid, sensualiteit, creativiteit puurheid weer mag omarmen.. en in jouw natuurlijke flow mag stappen, daarom geven wij the Rite of the Womb Om alles wat jij bent aan jezelf te geeft vanuit liefde.

Wij werken samen met godin Freyja, de godin van Vruchtbaarheid sensualiteit en liefde.

Deze rite geven wij 12 mei in Zenderen op de Zwanenhof, 5 mei zitten we op een natuurlijk buiten plek in Wehl waar we the rite in het bos geven samen met een cacao bliss gegeven door de cacoa sisters.

Vragen, aanmelden kan via avrugginklive
 

Informatie

12 mei 2024
10.00 - 14.30
80,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Landgoed de Zwanenhof
Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen

The rite of the womb