Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2024
Netwerkbijeenkomst met workshop Yoga op de Stoel van Ivonne Wopereis

Bewust Twente
Borne

Yvonne Wopereis laat ons in haar eigen praktijkruimte kennismaken met "Yoga op de Stoel". Voor meer energie en flexibiliteit, en het versterken van bewust handelen. De workshop duurt ongeveer een uur. Daarna is er de mogelijkheid om te netwerken.

De Yoga op de Stoel lessen die ik geef zijn gebaseerd op Kundalini Yoga. Ze bieden mensen die niet (lang) op de mat kunnen zitten de mogelijkheid om yoga te doen, bijvoorbeeld als de flexibiliteit van het lichaam afneemt, maar ook bij overgewicht of bijvoorbeeld een lichamelijke aandoening of ziekte, zoals hartfalen, parkinson of rug/knieproblemen.

In deze workshop wil ik je kennis laten maken met een Yoga op de Stoel les, waar adem, fysieke oefeningen, mantra, meditatie en diepe ontspanning aan bod komen. Het doel is om zelf van de yogales te genieten en daarnaast te ervaren welk effect een yogales op de stoel heeft. Mensen hebben hier vaak een beeld van. Klopt dit eigenlijk? Je doet een eigen ervaring met Yoga op de Stoel op en kunt, wanneer de gelegenheid zich voordoet, mensen hierover vertellen en wie weet doorverwijzen.

Over Yoga op de Stoel heb ik samen met een collega een boek uitgebracht, gericht op zelfzorg, onder andere voor mantelzorgers. Het boek is tevens werkboek bij een serie van zeven workshops met elk een thema passend bij zelfzorg. De KRI, Kundalini Research Institute - USA, moederorganisatie heeft dit boek gebruikt voor een Engelstalige uitgave in februari 2023. Naast de originele yoga op de mat sets staat in deze boeken vermeld hoe de oefeningen op de stoel kunnen worden uitgevoerd, en zijn er varianties, aanpassingen en toelichtingen beschreven. Zowel de Nederlandse als de Engelse uitgaven zullen aanwezig zijn.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

03 apr 2024 | Inlopen vanaf 14.30 uur
15.00 - 17.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Pinnen kan.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Klaverblad
Grotestraat 223, Borne
Borne

Netwerkbijeenkomst met workshop Yoga op de Stoel van Ivonne Wopereis