Yoga - Hatha yoga - Aplomp yoga.. een soepele geest in een soepeler lichaam. Wie wil dat nu niet? | Den Ham

Naast yoga in de wekelijkse les kan je ook een 1 op 1 yoga  les bij mij volgen, helemaal op maat gemaakt voor jou. 

Welness massage is ook heerlijk om te ontvangen. Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Ik masseer stevig de spierknopen losser. De opleiding hiervoor heb ik gevolgd bij de Massage academie in Apeldoorn.

Over Marika Meijer | Den Ham

Mijn naam is Marika. 

Mijn leven lang heb ik her en der yoga lessen gevolgd. Eerst in Noord Holland en later hier in Overijssel bij Anne-Mieke Tomee en bij Heidi Butink. Ik merkte hoe blij mijn lijf werd van dat ene uurtje yoga in de week dus besloot ik mij aan te melden voor de yoga-docentenopleiding. Yoga heb ik met name geleerd in de prachtige docentenopleiding van Maartje van Hooft in Deventer. Deze 4-jarige opleiding tot yoga docent heeft mij ontzettend veel gebracht. Voor mijn eigen lichamelijke en tegelijk ook geestelijke gezondheid. Doordat ik weet hoe weldadig de beoefening van yoga voor je kan zijn, ben ik ook zo enthousiast in het overbrengen van wat ik heb geleerd. Ik geef yoga met veel plezier en er wordt zeker ook gelachen in de groepen op zijn tijd. 

Kom eens een les meedoen. De proefles is altijd gratis. Aanmelden in overleg met mij of via mijn website.

 


Foto 1 Marika Meijer Foto 3 Marika Meijer Klik om te vergroten

Marika Yoga en Aroma Massage
Marika Meijer

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente