individuele yogalessen | Almelo

Een les duurt een uur en bestaat uit het beoefenen van de asana's ( yogahoudingen) een visualisatie en een meditatie.Na de les drinken we nog een kop thee. Er vindt eerst een intake gesprek plaats om te kijken of er eventuele lichamelijke klachten zijn waar we tijdens de yogales extra aandacht aan kunnen besteden.

Over Wilma Breukelman | Almelo

Ik ben moeder van een geweldige dochter en zoon. Graag wandel ik met mijn honden in het bos,mijn inspiratiehaal ik uit de natuur. Ik heb mijn diploma's voor bloemiste en vind het ook nog steeds leuk om met natuurlijke materialen te werken. Ik heb de opleiding voor yogadocent gevolgd en ook de opleiding tot kinderyogadocent. Verder ben ik shambhala master en geef ik oefenavonden en trainingsavonden, ook doe ik inwijdingen voor de shambhala (reiki) Ik geef mindfulness en chakra cursussen en holistische tekenlessen. Mijn HBO opleiding tot Coach -Beeldend heb ik gevolgd aan de Kolam in Zutphen.


Foto 5 Wilma Breukelman Foto 10 Wilma Breukelman Klik om te vergroten

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman


Professionals in de categorie Yoga

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!